Brad Pitt & Angelina Jolie: Rozchod! Dělí si 6 miliard... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brad Pitt & Angelina Jolie: Rozchod! Dělí si 6 miliard...

Nejsledovanější pár Hollywoodu oznámil rozchod.
Nejsledovanější pár Hollywoodu oznámil rozchod. (EPA, ara)

Několikaměsíčním spekulacím je konec! Nejsledovanější pár Hollywoodu – herec Brad Pitt (46) a Angelina Jolie (34) – oficiálně oznámili rozchod! Právníci už sepisují papíry.

..

Mezi Bradem a Angelinou to zajiskřilo při natáčení filmu Pán a paní Smithovi (2005). Pravděpodobně to byla ona, kdo stál za Pittovým rozvodem s herečkou Jennifer Aniston (41) v říjnu 2005. Už v prosinci téhož roku Brad s Angelinou adoptovali kambodžského chlapečka Maddoxe (8) a etiopskou holčičku Zaharu (4). V květnu roku 2006 se hvězdnému páru narodilo první vlastní dítě – dcerka Shiloh (3). V březnu 2007 přibyl do rodiny další přírůstek – vietnamský chlapeček Pax Thien (6). A v červenci roku 2008 porodila Angelina dvojčata Vivienne a Knoxe (1).

Zatímco ve filmu Pán a paní Smithovi se ze špatného manželství vyklubal ideální pár, v reálném životě to bylo obráceně. Celé čtyři roky byli Brad s Angelinou považováni za pár snů. Posledních několik měsíců však média spekulovala o jejich rozchodu – mluvilo se o četných hádkách hvězdného páru, na akcích se objevovali odděleně...

Přestože se Pitt a Jolie nikdy nevzali, přizvali si k rozchodu prestižní právníky. Ty si najali jen na to, aby jim razítkem stvrdili, že jejich vztah skončil a majetek v hodnotě šesti miliard Kč si rozdělí rovným dílem. Všech šest dětí bude podle dohody žít s matkou, na výchově se však budou podílet oba rodiče.

Děti zůstanou v péči matky:

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.