Helena Vondráčková: Usmíření s tátou! Konečně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Helena Vondráčková: Usmíření s tátou! Konečně!

To byla ještě spokojená rodina...
To byla ještě spokojená rodina... (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, Ebika, Martin Přibyl)

Letos to bude deset let, kdy se zpěvačka Helena Vondráčková (62) seznámila s pozdějším manželem Martinem Michalem (50). Bezmála ve stejnou dobu se bohužel začala psát kapitola nejhlasitějších a nejostřeji sledovaných sporů v rodině, kde její láska k Martinovi vyvolala rozkol. Ale teď, po tak dlouhé době, to konečně vypadá na tání ledů!

Helena totiž strávila Vánoce s tatínkem Jiřím, hlavou muzikantského rodu, který patří k nejhlasitějším kritikům zpěvaččina sňatku. „Tátu miluju, svého manžela taky. To se nezmění. Vyhýbám se prostě sporným tématům, ale jinak spolu komunikujeme normálně. Musím se smířit, že některé věci táta prostě nepochopí,“ říká Helena.

„Každý máme na věc vlastní názor a já to už nechci rozdmychávat. Mám ho ráda, a musím se smířit s tím, že on už mě prostě nikdy nepochopí. Je ovlivněný názory, proti kterým nemám jak bojovat,“ potvrdila informace deníku Aha! sama Vondráčková s tím, že s tátou o Vánocích strávila jeden den. Ostatně tak jako každý rok.

„O Vánocích jezdí vždy do Prahy na dva dny, jeden tráví u bratra a jeden u své přítelkyně Libušky. Tam jsem za ním přišla i já,“ říká Vondráčková, kterou prý nesmírně těší, že tatínek může trávit chvíle právě i s přítelkyní. „Je to starší pán, takže mám větší klid, když vím, že s ním někdo je,“ dodává zpěvačka, kterou spory v rodině trápí už několik let.Nejtěžší období pro zpěvačku trvá od roku 2001, kdy vyšel najevo její roční vztah s podnikatelem Martinem Michalem, jehož si v roce 2003 vzala. Helenin bratr Jiří, který se Michalem nikdy nesetkal, proti němu rozpoutal válku, která rodinu rozdělila. Bratr, Helenin tatínek Jiří a bratrova dcera, zpěvačka Lucie Vondráčková, zůstali na jedné straně, zpěvačka se sestrou Zdenou na druhé.

Helena od počátku trvala na tom, že o svém životě si chce rozhodovat sama a odmítla se podřídit diktátu. Bratr Jiří jí vyčítá sňatek s Michalem proto, že má pochyby o jeho motivech. „Za ta léta už snad může vidět, jak jsem s manželem šťastná,“ říká na to Helena, která má s Michalem i předmanželskou smlouvu. Přestože smír s bratrem je zatím stále v nedohlednu, je zpěvačka šťastná, že dokáže se svým tátou trávit čas alespoň s neutrálními tématy.¨

Pavouk vztahů: Kdo je kdo a kdo je s kým v rodině Vondráčků!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.