Šárka Vaňková a Marta Jandová - Zakázali jim otěhotnět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Šárka Vaňková a Marta Jandová - Zakázali jim otěhotnět!

Lásku má teď Šárka Vaňková s Danem Hůlkou prakticky zakázanou.
Lásku má teď Šárka Vaňková s Danem Hůlkou prakticky zakázanou. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, divadlo baronprasil-muzikal.cz)

Zpěvačky Marta Jandová (35), porotkyně Česko Slovenské SuperStar, a Šárka Vaňková (22) právě prožívají vášnivé románky se svými milenci Viktorem Mrázem (42) a Danem Hůlkou (41). Kvůli smlouvě na muzikál Baron Prášil si ale na přehnané milostné hrátky mohou nechat zajít chuť.

Kdyby totiž otěhotněly, hrozí jim pořádná pokuta. „Pro produkci je vážný problém, když představitelky důležitých rolí přijdou do jiného stavu. Ve smlouvě stojí, že nesmějí změnit výrazně vzhled, což se týká například i těhotenství,“ potvrdila deníku Aha! Martina Jandová, nevlastní matka Marty a mluvčí muzikálu, který má premiéru již 25. února. „O takové podmínce nevím. Asi jsem si smlouvu špatně přečetla. Po dítěti samozřejmě toužím, ale není to otázka současnosti. Někdy v budoucnu však maminkou budu,“ svěřila se deníku Aha! Marta. To Šárka, jež v Baronu Prášilovi hraje Gitu, se pokuty nebojí. „Na potrat nepůjdu. Pokud bych otěhotněla, přivítám to a na nic se nebudu ohlížet,“ říká.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.