Praha »zbrojí« na Ples v opeře - Přijedou Trumpová, Němcová i Forman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Praha »zbrojí« na Ples v opeře - Přijedou Trumpová, Němcová i Forman!

Andrea Verešová vždy šokuje obrovským výstřihem.
Andrea Verešová vždy šokuje obrovským výstřihem.  (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek,)

Ples v opeře, jedna z nejvýraznějších společenských událostí roku, se kvapem blíží, a celebrity už vybírají róby a doplňují šatník! Jedním z nejváženějších hostů bude letos už poněkolikáté americké miliardářka českého původu Ivana Trumpová (60).

Doufejme jen, že nedorazí v bombarďácích, ve kterých zapózovala na fotce z reality show Velký bratr, jež před pár dny obletěla svět. Ozdobou plesu budou i topmodelky Taťána Kuchařová (22), Andrea Verešová (29) či Petra Němcová (34), chybět nemá ani původem kubánský, ale srdcem český módní návrhář Osmany Laffita. Členství v čestném výboru plesu přijali mj. český premiér Jan Fischer a režisér Miloš Forman. Mezi pozvanými jsou i zpěvačka Lucie Bílá a Vendula Svobodová. Partnerem letošního ročníku je město Vídeň, jejíž primátor Michael Häupl přislíbil účast. Ples se ve Státní opeře Praha uskuteční 6. února.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.