Karel Svoboda: Tři roky po sebevraždě promluví ze záhrobí! A Vendula? Chce radši utéct! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Svoboda: Tři roky po sebevraždě promluví ze záhrobí! A Vendula? Chce radši utéct!

Karel Svoboda
Karel Svoboda

Skladatel Karel Svoboda (†68), který před třemi lety 28. ledna ukončil před vilou v Jevanech výstřelem pistole do spánku svůj život, ještě jednou pořádně zasáhne do dění v českém showbyznysu! Světlo světa totiž spatří doposud tajná nahrávka s jeho poselstvím! Co na to jeho bývalá žena Vendula? Nejraději by před hlasem svého muže utekla!

Skladatel Karel Svoboda (†68), který před třemi lety 28. ledna ukončil před vilou v Jevanech výstřelem pistole do spánku svůj život, ještě jednou pořádně zasáhne do dění v českém showbyznysu! U příležitosti blížícího se výročí jeho dobrovolného odchodu ze světa totiž spatří světlo světa doposud tajná nahrávka s jeho poselstvím! Co na to jeho bývalá žena Vendula? Nejraději by před hlasem svého muže utekla!

Syn Karla Svobody Petr se rozhodl připravit na konec ledna pro skladatelovy kamarády a fanoušky opravdu netradiční dárek. Skladatel »promluví ze záhrobí« na netradiční kompilaci obsahující řadu Svobodových největších hitů – jenže v podání samotného Svobody! Skladatel je nazpíval coby demo snímky, na nichž zpěvákům ukazoval, jakou představu má o hotové písni, a jak ji tedy mají zpívat. „Myšlenka vznikla díky tomu, že máme hodně unikátní nahrávky. Album jsem dal dohromady s Jirkou Paulů a s EMI. Bude to dárek kamarádům a fanouškům k výročí jeho smrti,“ potvrdil deníku Aha! Petr Svoboda. Převážně se má jednat o hity z muzikálu Dracula (třeba slavná píseň Jsi můj pán Lucie Bílé), chybět by neměly ale ani starší rarity.

Mráz po zádech, až znovu uslyší hlas svého prvního manžela, bude jistě běhat i Vendule Svobodové, která se nedávno znovu vdala za podnikatele Patrika Auše. „Vím o tom projektu, právně je všechno vyřešeno, takže se o to nestarám. Mnohem více mě děsí, jaký humbuk se opět strhne kolem výročí Karlovy smrti. Nejraději bych si na tu dobu vzala dovolenou a utekla někam pryč,“ vzdychá Vendula, která by se ráda zbavila pověsti nejslavnější české vdovy a konečně naplno začala nový život.


Vendula Svobodová

Autro: (Petr MACEK)
Foto Aha! – Marek Pátek

20.01.2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.