Milionář Marek Dalík: Stěhování padlo! Bydlí s Pavlou Topolánkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milionář Marek Dalík: Stěhování padlo! Bydlí s Pavlou Topolánkovou!

Když zahlédl naše fotografy, zatvářil se ustaraně. Asi nechce, aby se o jeho staronovém bydlení vědělo.
Když zahlédl naše fotografy, zatvářil se ustaraně. Asi nechce, aby se o jeho staronovém bydlení vědělo. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Martin Přibyl20.01.2010, 5:00)

Sliby, chyby... Vlivný podnikatel a údajně lobbista Marek Dalík (35) se před časem zařekl, že opustí hradčanskou vilu, ve které si před lety pořídil byt nejen on, ale i jeho nejlepší kamarád Mirek Topolánek. Jenže honosný byt se Dalíkovi nedaří za požadovaných 15 milionů prodat, a tak v něm podle zdrojů Aha! stále bydlí. Na stejném patře jako on mají přitom byt o ploše 124 m2 i zanedlouho již bývalí manželé, Pavla (54) a Mirek (53) Topolánkovi.

Možná i proto se chtěl Dalík stěhovat. Už měl totiž plné zuby pozornosti, které se mu v souvislosti se slavnými přáteli dostávalo. „Poctivě platím vysoké daně, nepáchám žádnou trestnou činnost, přesto jsem ten nejhorší,“ rozčiloval se Dalík před třemi měsíci a rozhodl se opustit politické vody. Přesto ho ale soukromá dramata jeho kamaráda neminou. S jeho ženou Pavlou se totiž vzhledem k bydlišti potkávají dennodenně.Pavle je to zřejmě v době kolem rozvodu tak nepříjemné, že se bytu obloukem vyhýbá. „Neviděli jsme ji tady už určitě týden, možná i déle,“ svěřila se nám její sousedka.

Pavla chyběla i u úterního soudu, kdy byl rozvod odročen, než se urovnají majetkové poměry mezi ní a manželem. Právě jí má přitom zůstat hradčanský byt, na který s manželem splácejí dvanáctimilionovou hypotéku. Topolánek nyní bydlí v centru Prahy v pronajatém bytě s partnerkou Lucií Talmanovou (42) a synem Nicolasem (2).

Dalík přijel do domu něco po jedenácté dopolední, s plnou náručí fotografi ckých publikací. Že by relaxoval v knihkupectví?

Doma se převlékl do sportovního a i s taškou opět někam vyrazil. Nejspíše do posilovny.

Takhle vypadá hradčanský dům, kde vlastní byty Topolánkovi a Dalík. Dělí se mezi sebou o horní patro.

Mirek Topolánek

Pavla Topolánková

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.