Soutěž pro talentované děti: Šteindlerova dcera vyhrála 10 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soutěž pro talentované děti: Šteindlerova dcera vyhrála 10 tisíc!

Johanku na souťěž doprovodila maminka Janka Šteindlerová.
Johanku na souťěž doprovodila maminka Janka Šteindlerová. (Aha! – Petr Novotný)

Odborná porota soutěže Zlatý oříšek letos už pojedenácté ocenila nejtalentovanější české děti. Mezi vítězi soutěže se umístila i dcera herce a režiséra Milana Šteindlera (52) Johanka (12). Tu na slavnostní vyhlášení doprovázela maminka Janka, která s populárním hercem už dva roky nežije.

Dcera Šteindlerových porotu zaujala svými úspěchy v golfu a ve hře na klavír. Jako jedna z vítězů si Johanka odnesla výhru 10 tisíc korun. „Část peněz věnuji na letenku pro bráchu, který studuje čínštinu v Thajsku, a něco dám na vybavení na golf,“ svěřila se Johanka. Nové hole stojí 40 tisíc korun, významné turnaje vyjdou i na 100 tisíc.

Johanka také zavzpomínala na Vánoce, které kvůli neřešitelným sporům rodičů strávila jen s mámou a bratrem. „Bylo to pěkné, na bráchu už jsem se hodně těšila. Dárků byla spousta, dostala jsem třeba CD Michaela Jacksona,“ pochlubila se Johanka. Milan Šteindler s rodinou o Vánocích nebyl. „Žijeme s panem Šteindlerem už dva roky odděleně, on zatím žádost o rozvod nepodal a já ji nepodám zcela určitě. Nemám na to čas, a hlavně rodina je pro mě na prvním místě,“ dodala Šteindlerová.


Milan Šteindler

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.