Otec Brousek o rozvodu Gondíkové: Talíře už doma nelétají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otec Brousek o rozvodu Gondíkové: Talíře už doma nelétají!

Adélu Gondíkovou a malou Nelu Ondřej opustil kvůli milence.
Adélu Gondíkovou a malou Nelu Ondřej opustil kvůli milence. (Aha! – Martin Přibyl, Martin Hykl, Marek Pátek)

Rozchod Adély Gondíkové (36) s Ondřejem Brouskem (28) byl komplikovaný nejen pro ně dva. »Veselo« bylo v celé rodině! „V pořádku to není, ale v tuhle chvíli je to v takové rovině, že už se nikdo nehádá, nikdo po nikom nehází talíři. Neházíme ani zlými slovy,“ přiznal Ondřejův otec, Otakar Brousek ml. (52). Ten je rád, že alespoň může vídat svou vnučku Nelu (4).

„Všichni jsme v kontaktu. Vídáme se, jsme velká rodina, takže se tak nějak normálně všichni dohromady scházíme,“ říká táta nevěrného Ondřeje, který Adélu a dceru opustil kvůli milence Anně Remkové. Brousek synův útěk od manželky samozřejmě neschvaluje. „Ondra má špatný příklad, já jsem se taky rozvedl. On ví, jaké to je, nemohu mu nic vyčítat,“ dodává herec, který se už brzy opět objeví na televizních obrazovkách v seriálu televize Nova Ulice. „Těším se na to. Dokonce jsme tam měli začít hrát společně s mým otcem, který by tam hrál mého otce, ale nějak to nevyšlo, takže si zahraju s Vladimírem Brabcem,“ těší se prostřední zástupce hereckého klanu Brousků.

Ondřej Brousek

Otakar Brousek ml.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.