Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Vrátili se k sobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Vrátili se k sobě!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Pátek, Kundrát, Hykl)

Všichni to předpokládali, a už je to tady! Labilní zpěvačka Iveta Bartošová (44) a zkrachovalý producent Jiří Pomeje (45) se k sobě podle všech dostupných informací skutečně vrátili!

Skoro na den dva měsíce poté, co Iveta manžela vyhodila z domu.

„Iveta neumí být sama. I přes prohlášení, že je manželství konec, teď zařadila zpátečku. Potřebuje vedle sebe chlapa. Pomejemu proto po chvíli trucování naznačila, že když dá do pořádku svoje osmdesátimilionové dluhy, vezme ho na milost. Proto byl minulý týden za soudkyní, proto všude tvrdí, že konkursu je prakticky konec. Bartošová mu naštěstí pro něj uvěřila, že už ho nebude muset živit, a tak už jsou zase spolu,“ tvrdí člověk seznámený se situací a sousedé Bartošové z PrahyUhříněvsi k tomu dodávají, že minulý týden už Pomejeho zahlédli opět před domem. „Dokonce u ní zůstal přes noc,“ tvrdí sousedka. Manželé se včera k usmíření nevyjádřili, nebrali své mobilní telefony.

Jiří Pomeje zřejmě Ivetu zase obelstil slibem, že dá své dluhy do pořádku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.