Megakoncert SuperStar: Šmajda se svléknul… a pak nastalo peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Megakoncert SuperStar: Šmajda se svléknul… a pak nastalo peklo!

Striptýz Mira Šmajdy odstartoval šílenství!
Striptýz Mira Šmajdy odstartoval šílenství! (Marek Pátek)

Ani přísná bezpečnostní opatření O2 Arény nezabránila masakru mezi fanoušky!

Koncert finalistů Česko Slovenské SuperStar se změnil pro některé fanoušky doslova v boj o holý život! Všechno odstartoval striptýz Miroslava Šmajdy (21). Ten, ačkoliv skončil v soutěži druhý, se těší opravdu velké oblibě a moc dobře to ví – v nejlepším hodil mezi své rozběsněné fanynky nejprve pásek, pak i řetízek a tričko.

Boj v hledišti o jednotlivé věci ale nabral na neuvěřitelných obrátkách! Několik návštěvnic čelilo ušlapaní a jedna z příznivkyň mladého zpěváka natolik dychtila po kusu Šmardova oděvu, že se nebála sáhnout k hrubému násilí.

Toho si už naštěstí zavčas všimla ochranka a agresivní dívku v amoku doslova odvlekla. O zbytek zraněných se pak postarala záchranná služba přímo na místě. Plačící dívky na nosítkách proto asi nesdílejí příliš Šmardův názor, že šlo o nejkrásnější večer jejich života.

Jan Bendig už tak odvážný nebyl a do davu hodil jen klobouk, který mu daroval jeho dědeček. Zabodoval i vítěz soutěže Martin Chodúr s netradiční verzí hitu Lady GaGa Paparazzi.

Nechybělo málo, aby mladičké fanynky ušlapal dav.

Kvůli části Šmajdova oblečení se dívka rozhodla použít i hrubé násilí. Ochranka naštěstí zasáhla včas.

V rozběsněném davu šlo o život!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.