Superkoncert SuperStar: Nudu zahnal svlečený Šmajda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Superkoncert SuperStar: Nudu zahnal svlečený Šmajda!

Miro během koncertu přišel postupně skoro o všechny části oblečení.
Miro během koncertu přišel postupně skoro o všechny části oblečení. (Aha! – Marek Pátek, ČTK – Kateřina Šulová)

Nebýt Mira Šmajdy (21), Jana Bendiga (15) a Bena Cristovaa (22), návštěvníci Superkoncertu fi nalistů Česko Slovenské SuperStar, který se včera konal v O2 areně, by se snad uzívali nudou. Atmosféra jako při pikniku a diváků pouze 8 tisíc, i když do haly se vejde o deset tisícovek lidí víc. „Z předprodeje se nám vrátily čtyři tisíce vstupenek na stání,“ smutnil jeden z pořadatelů.

Televizní projekt loňského roku skončil před necelým měsícem, fanoušci jako by ale již zapomněli, jaké šílenství v nich účastníci finále vyvolávali. Nebýt pár tisícovek dětí a jejich početných doprovodů, včerejší koncert SuperStarů by se konal snad jen před jejich rodinnými příslušníky.

Plocha pro majitele vstupenek na stání byla zaplněna jen z poloviny. Jenže tohle publikum aspoň dávalo najevo nadšení. To sedící diváci vlažně tleskali a ze sedadel je zvedl jen Miro Šmajda, který roztančil i syna Leoše Mareše. „Bude to tvrdej rocker po tátovi,“ smál se značně ochraptělý moderátor.

Jak koncert plynul, nálada v hledišti se přeci jen uvolňovala. Když nastoupila Dominika Stará s písní Je suis malade, všichni diváci mávali nad hlavou zapnutými mobily. „Naskočila mi z ní husí kůže,“ řekla nám jedna z roztřesených dospělých fanynek. Zato při zpěvu Pauliny Ištvancové, kterou si fanoušci kvůli protekci jejího otce zprotivili, se ozval mohutný pískot.

Vítěz SuperStar Martin Chodúr přijel sice v limuzíně jako opravdová hvězda, přijetí publikem bylo ale velmi vlažné. Až ke konci koncertu usedlého Martina, který jako jediný vystoupil v obleku, fanoušci vzali částečně na milost a zazpívali si s ním.

Opravdovým králem večera však byl Miro, který při své druhé písničce skočil do publika a na všechny strany pak rozházel své oblečení. Ještěže mu zbyly kalhoty a spodní prádlo. „Je to nejkrásnější den v mém životě,“ rozplýval se sympaťák Miro. Konkurovat mu mohl jen Bendig, který nestíhal uhýbat před množstvím plyšáků, a Cristovao, jenž na požádání diváků předvedl salto.

Když došlo na finále a hymnu SuperStar Příběh nekončí, kterou zazpívala celá dvanáctka finalistků, hala byla poprvé konečně v transu. Většina trpělivých fanoušků soutěže vydržela až do konce, dost nespokojenců si ale nepočkalo ani na přídavek a z haly znechuceně prchli.

Zkrátka, první a poslední společný koncert finalistů SuperStar mohl být lepší, ale skončil vlastně ještě docela dobře!

Finálová dvanáctka naposledy takto zazpívala hymnu SuperStar Příběh nekončí.

Jan Bendig patřil i včera k největším oblíbencům publika.

Ben Cristovao znovu okouzlil všechny přítomné slečny v hledišti.

Ben na vyžádání předvedl parádní salto.

Šmajda odhazuje opasek mezi natěšené fanynky.

Jako jediný se Šmajda nebál jít mezi fanoušky. Hlavně u dívek to vyvolalo ohromnou euforii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.