Matka dcery Radka Johna promluvila: Tátu musela tajit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Matka dcery Radka Johna promluvila: Tátu musela tajit!

Jana Kadlecová chtěla zůstat neodhalena. Deník Aha! ji však vypátral.
Jana Kadlecová chtěla zůstat neodhalena. Deník Aha! ji však vypátral. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Zlata Adamovská (50) se ještě nestačila vzpamatovat z nedávného objevu deníku Aha!, který jako první odhalil, že její manžel Radek John (55) je otcem nemanželské dcery Terezky (7), a již musí snášet další ponížení! Bývalá milenka jejího manžela Jana Kadlecová (42) totiž prozradila, že s Johnem se zná už deset let a několik měsíců s ním udržovala poměr.

„Žádná láska na první pohled to nebyla, byli jsme oba zralí lidé. Seznámili jsme se na veletrhu vína v roce 1999,“ řekla Kadlecová. Odmalička své dceři vštěpovala, kdo je její otec, nikdo další se to ale od děvčátka nesměl dozvědět. „Řekla jsem to pouze svým rodičům. Není uveden ani v rodném listě. Když jsem mu to oznámila, nebyl z toho šťastný. Zachoval se ale skvěle. Řekl, že to vždycky bude jeho dítě,“ sdělila podnikatelka s vínem pro sobotní Právo.

John prý s dcerou rád hraje hry, čte si s ní a povídá. „Na zveřejnění celé věci je pozitivní, že ji konečně může vzít do kina, do divadla a na výstavy,“ dodává žena, která úletu se spisovatelem nelituje, protože do té doby zněl verdikt lékařů, že nikdy v životě nebude mít děti. Radek John ale dokázal zázrak, a tak není divu, že ho expřítelkyně považuje prakticky za nadsamce a mluví o něm jen v superlativech.

„Je to velmi férový člověk… Pravidelné výživné jsem po něm nikdy nežádala. Vím, že se v případě potřeby na něho mohu spolehnout. Terezce nekupuji nové oblečení, nosí věci ze secondhandu nebo po jiných dětech… Když třeba Terezka potřebuje nové boty nebo zaplatit nějaký kroužek, tak to (Radek John) udělá,“ dodala Kadlecová v rozhovoru pro Právo.


Podnikatelka Kadlecová právě nasedá k Johnovi do auta.


Se svou exmilenkou se John stýká kvůli dceři neustále.


Že John jezdí se svou exmilenkou do jejího domu v Praze-Lochkově, jeho manželka nevěděla.


Malé Terezce je sedm let a až nyní se k ní může Radek John veřejně přihlásit jako otec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.