Kolik si celebrity vydělaly na turné? Britney dostala 1,5 miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolik si celebrity vydělaly na turné? Britney dostala 1,5 miliardy!

Britney Spears
Britney Spears

Ve světovém showbyznysu se točí opravdu obrovské peníze. To se ostatně potvrdilo i minulý týden, kdy byl zveřejněn žebříček nejúspěšnějších a hlavně nejvýdělečnějších turné za rok 2009. Výsledky nejsou nijak překvapivé, na prvních místech se objevily hvězdy, u kterých pořádný balík za vystoupení není nic nového. Jak asi se svými miliony naloží?

1. U2: Vydělali 2,3 miliardy korun!

Hlavní hvězdou irské skupiny je zpěvák a politický aktivista Bono Vox.

Na prvním místě se umístila irská kapela U2, která svým turné nazvaným U2 360° Tour vydělala závratnou sumu 2,3 miliardy korun. Vzhledem k tomu, jak dlouho už se tahle rocková legenda drží na vrcholu, je jasné, že pánové mají už dávno vyděláno.

Co si za to pořídí: Zpěvák skupiny Bono Vox je známý jako ekologický aktivista a bojovník za lidská práva. Pár melounků tedy jistě skončí v různých nadacích.

2. Bruce Springsteen: Vydělal 1,7 miliardy korun!

Bruce Springsteen se u nás proslavil hlavně titulní písní ke slavnému filmu Philadephia.

Bluesrockový hudebník je ve Spojených státech jedním z nejpopulárnějších umělců a tomu odpovídají i návštěvy na jeho koncertech.

Co si za ně pořídí: Springsteen je známý svou skromností. Nakoupí si zřejmě pár nových kytar, pořídí novou motorku a nějaký ten domek. Nějaké peníze půjdou jistě i na charitu, protože Springsteen je svým sociálním cítěním pověstný.

3. Elton John/Billy Joel: Vydělali 1,6 miliardy korun!

Spojení dvou hudebních legend se ukázalo jako skvělý nápad.

Dvě legendy světové pop music vyrazily na turné společně a přineslo to ovoce. Jejich koncerty byly vyprodány po celém USA.

Co si za ně pořídí: V případě extravagantního Eltona Johna je to jasné. Jistě si nakoupí několik stovek nových luxusních kloboučků a brýlí, kterými je pověstný. Jeho sbírka čítá několik tisíc exponátů! A nějaké peníze jistě pošle i nadaci pro léčbu AIDS, jejíž je tváří. A Billy Joel by mohl chvíli pověsit práci na hřebík a za vydělané peníze třeba žít v ústraní a starat se o svou dceru Alexu, která se před měsícem pokusila o sebevraždu.

4. Britney Spears: Vydělala 1,5 miliardy korun!

Popová divoženka dala zapomenout na své deprese, alkoholové průšvihy a osočování kolegů a na turné předvedla nejen dokonalý zpěv, ale také sexy figuru. Fanoušci šíleli nadšením a Britney šílí radostí, že má zase velké peníze.

Co si za ně pořídí: Dárky pro své děti, plat pro svého fitness trenéra a dost možná i lekce etikety, které by se jí mohly hodit.

Kliknutím zvětšete

foto: AP, ČTK, EPA, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.