Mahulena Bočanová a její Márinka - Takhle žijí bez táty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mahulena Bočanová a její Márinka - Takhle žijí bez táty!

Dceru Mahuleny Bočanové každé ráno vyzvedává její asistentka a vozí ji do školy.
Dceru Mahuleny Bočanové každé ráno vyzvedává její asistentka a vozí ji do školy. (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát)

Po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (42) to nemá herečka Mahulena Bočanová (41) jednoduché! Odnáší to ale i její osmiletá dcerka Márinka. Místo v úplné rodině žije někdy s mámou, někdy s tátou, a hlavně velmi často se svou osobní asistentkou. Holky to prostě musejí zvládat i bez chlapa v baráku. Táta totiž odešel za svou novou láskou Martou Jandovou (35).

..

Na výchovu malé Márinky (8) dohlížejí nejen rodiče, ale i její asistentka, která Márinku každé ráno vyzvedává v domku ve Velkých Číčovicích a vozí ji do školy.

Každé ráno tak zastaví před domem Bočanové bílý ford, ze kterého vystoupí dobře vypadající dáma okolo čtyřicítky a jde si pro »svou« Márinku. Zazvoní, vejde dovnitř, kde stráví jen několik minut, a pak se s dcerou Mahuleny Bočanové vydají do školy. Lehce po půl osmé spolu odjíždějí do nedaleké vesnice Středokluky, kde Márinka chodí do druhé třídy.

Mahuleně tak odpadá alespoň jedna ze starostí – odvážet svou dceru do školy. Vše obstará asistentka. Dokonce i svačinu. Hned poté, co přijely ke škole, si šly do malého krámku pro něco k snědku. Ve škole pak osobní asistentka usedá přímo do lavice s Márinkou a po celou dobu vyučování pomáhá malé s učením.

Už několikrát totiž Mahulena potvrdila, že Márince učení moc nejde – čtení a psaní pro ni bylo obtížnější než pro ostatní prvňáčky. Teď ve druhé třídě to má samozřejmě ještě náročnější.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.