Taťána Kuchařová: Přetahovaná o čtyři miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Taťána Kuchařová: Přetahovaná o čtyři miliony!

Kauzu okolo Miss teď Táňa sleduje z Baham, kde fotí reklamní kampaň.
Kauzu okolo Miss teď Táňa sleduje z Baham, kde fotí reklamní kampaň. (Paul de Luna)

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) brání soutěž Miss ČR, jejíž je prezidentkou! Podnikatel Aleš Buksa, známý v kuloárech hlavně jako mecenáš Ivety Bartošové, totiž tvrdí, že ho majitelé soutěže připravili o téměř čtyři miliony korun!

Kauzu okolo Miss teď Táňa sleduje z Baham, kde fotí reklamní kampaň.

Buksa tvrdí, že ještě s minulým majitelem Miss ČR Janem Moťovským podepsal smlouvu, podle níž se za nemalý obnos měl stát generálním partnerem soutěže. Jenže Moťovský zmizel, je považován za mrtvého a soutěž koupili noví majitelé. Ty, v čele s prezidentkou Miss ČR Kuchařovou nařkl, že ho okradli. Majitelé Miss se ale brání. Přestože se prý snažili situaci vyřešit, Buksa odmítl jakýkoliv kompromis. „Vynaložili jsme, přestože to rozhodně nebylo naší povinností, nemalé úsilí k tomu, aby se společností Aleše Buksy byla nalezena shoda o možnosti propagace její značky v rámci soutěže Miss ČR 2009. Tyto návrhy však nenalezly adekvátní odezvu,“ tvrdí nový vlastník Miss a na Buksovu společnost podává žalobu na ochranu svého jména.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.