Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Návrat za 80 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Návrat za 80 milionů!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) a věčný smolař Jiří Pomeje (45) mohou být konečně opět spolu! Iveta, která s Jiřím před měsícem a půl přestala komunikovat, si ani neklade žádné zvláštní podmínky. Stačí jen málo, směšných osmdesát milionů na Jiřího kontě!

Iveta jako důvod k rozchodu a chystanému rozvodu použila argument, že už ji unavuje se o Jiřího starat a vše za něj platit. Chlap musí stát na svých nohou, a ne se nechat živit od manželky. Producent, který stále dluží osmdesát milionů korun za svůj film Andělská tvář a postupně je po kapkách splácí, se proto rozhodl, že teď napře do splacení dluhu všechny síly. „Splním to,“ tvrdí Jiří, kterému prý pomohou kamarádi v čele s Pavlem Páskem. „Než budu zase s Ivetou, musím mít čistý štít. Jednají o tom právníci, komunikujeme se správkyní mé konkursní podstaty. A spolu s nejbližšími kamarády chceme mé jméno konečně očistit. Nechci mít už na krku takový balvan,“ tvrdí manžel bývalé popové hvězdy. Ta s manželem prý opět začíná komunikovat. „Už jsme si s Ivetou konečně vyměnili nějaké esemesky. Kdo ví, jak to dopadne,“ naznačuje jasné tání ledů zkrachovalý producent.

Na světlo se dostaly i nové šokující informace o původu Pomejeho obřích dluhů. „Jiří investoval do svého filmu Andělská tvář dvanáct milionů korun, jenže jen pár dní před natáčením na Mallorce mu odřekl sponzor. Tím měl být podnikatel František Vondráček, kterého navštívil Jiří Krampol a investici do Pomejeho filmu mu rozmluvil. V tu dobu totiž chystal s Vítem Olmerem film Waterloo po Česku a potřeboval, aby Vondráček dal peníze jim. Jirka pak pod tlakem podepsal velmi nevýhodnou směnku, aby rozjeté natáčení mohlo pokračovat,“ prozradil zdroj deníku Aha! „K této informaci se nechci vyjadřovat, nikdy jsem nikoho nejmenoval,“ reagoval včera na toto tvrzení Pomeje.


Jiří Pomeje

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.