Zlata Adamovská: Dohnala jí vlastní role! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zlata Adamovská: Dohnala jí vlastní role!

Zlata Adamovskáčelí velice těžké životní situaci
Zlata Adamovskáčelí velice těžké životní situaci (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Ačkoliv to byla v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě právě Zlata Adamovská (50) alias pediatrička Běla Páleníková, která kvůli nevěře opustila rodinu, měla poměry se ženatými muži a rozvracela tak další rodiny, v reálném životě je to naopak. Oblíbená herečka doplatila na nevěru svého muže, publicisty a politika Radka Johna (55). Ten jí totiž sedm let tajil nemanželskou dceru.

Když se před čtyřmi lety poprvé objevila v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ptali se Zlaty Adamovské v jednom z rozhovorů, jaké má s postavou Běly Páleníkové rozdílné rysy. Adamovská řekla: „Odpouštět umím. Ale nezapomínám. Nikdy bych se nevrátila k muži, který mě opustil. Co skončilo, skončilo. A ve vztazích to platí taky.“

Teď ji její vlastní role dohnala i v reálném životě. A že to Běla Páleníková uměla v seriálu pořádně roztočit! Tedy alespoň v první seriálové řadě.

Tam opustila manžela kvůli svému milenci Petru Pavlisovi (Jiří Štěpnička), se kterým měla deset let poměr a »díky« tomu nebyla u dospívání svého syna Hynka, který nyní žije v Austrálii a s Bělou se příliš nestýká. Pavlis se kvůli Páleníkové ale nikdy nerozvedl, takže nakonec zůstala sama. A právě poměr Běly a Petra byl jednou z příčin psychických problémů Pavlisovy ženy Zdenky (Jana Břežková), která nakonec spáchala sebevraždu.

Po čase měla Běla poměr ještě s dalším ženatým mužem – Jaroslavem Ženíškem (Zdeněk Žák). Toho ale nakonec, nejspíš kvůli výčitkám svědomí a sebevraždě Pavlisové, »poslala« zpátky domů k manželce. Ta si ho totiž stejně hlídala stůj co stůj.

Jak to však bude probíhat v reálném životě Zlaty Adamovské, která se tento čtvrtek dozvěděla, že jí její muž Radek John sedm let tajil nemanželskou dceru, je ve hvězdách. Jisté je, že podá žádost o rozvod.

A pak? Kdo ví. Hlavní krédo Páleníkové zní: »Svět mě pořád překvapuje. Ale nikdy nezlomí.« Bude to tak i v případě Zlaty Adamovské?

Milenec č.1 Petr Pavlis (Jiří Štěpnička)

Milenec č. 2 Jaroslav Ženíšek (Zdeněk Žák)

Zlata Adamovská v roli Běly Páleníkové.

Tahle fotka to rozpoutala

Radek John přenáší z nabouraného vozu autosedačku. Tak vyšlo najevo, že má nemanželskou dceru.

Jednou jedinkrát za sedm let si minulé úterý novinář a politik Radek John (55) vzal do svého vozu dětskou autosedačku. Tak vyšlo najevo, že má nemanželskou dceru Terezku (7). A to jen kvůli shodě několika náhod!Ta první důležitá: Stal se účastníkem dopravní nehody.

A druhá: Pohotoví fotoreportéři deníku Aha! ho zvěčnili, jak sedačku přenáší do náhradního vozu.Následovalo pokorné přiznání veřejnosti i manželce Zlatě Adamovské. Ta – šokována – ihned oznámila, že se s ním rozvede. Jak se mu to podařilo tak dlouho tajit? „Já jsem opravdu autosedačku pro dítě v autě normálně nevozil. Toto byl jediný den za těch sedm let, co jsem ji vezl v kufru,“ podotkl John na chatu se čtenáři serveru Blesk.cz

Jak kauza postupovala, začaly se množit spekulace, že šlo o připravenou akci, která má Johnovi zajistit zájem veřejnosti před blížícími se volbami, ve kterých bude kandidovat za stranu Věci veřejné.

Že šlo ale opravdu o náhodu, a nikoliv o plánovanou a naaranžovanou akci na objednávku, potvrzuje i samotný John. „Na okraj: ten nebohý řidič měl v krvi zbytkový alkohol, takže bude platit veškeré škody, které zavinil na mém autě i na autě, které řídil. To už by byla velká a drahá akce na zorganizování,“ dodal John.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.