Anife Vyskočilová: Můj divoký vztah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anife Vyskočilová: Můj divoký vztah

 (: Evelína Hrušková-Špatenková, archív Anife Vyskočilové)

Dítě jsem si pořídila už v patnácti Při hádce do Ivana občas strkám Jsem žárlivá. Kdo nežárlí, ten nemiluje!

Dítě jsem si pořídila už v patnácti
Při hádce do Ivana občas strkám
Jsem žárlivá. Kdo nežárlí, ten nemiluje!

ANIČKA VYSKOČILOVÁ, vlastním jménem Anife Ismet Vyskočil Hassan (30), žije v Praze teprve deset let. Za tu dobu ale tahle snědá dívka z Balkánu dokázala víc než jiné ženy za celý život. Provdala se za herce Ivana Vyskočila (59), vyučuje břišní tanec, hraje divadlo a pravidelně se objevuje na TV Nova v pořadu Prásk! V poslední době plní titulní stránky novin a společenských magazínů – spekuluje se o tom, že si s Ivanem zahýbají a že jejich manželství má na kahánku. Jak je to doopravdy?

  • Hodně se teď v médiích přetřásají vaše manželské problémy. Údajně jste si nevěrní a dokonce se schyluje k rozvodu…
    To jsou blbosti! Novináři mě fotí s každým chlapem, se kterým se někde objevím. A hned z něho udělají mého milence. Kdybych se měla vyspat s každým, s kým zajdu na kafe, nevylezla bych z postele čtyřiadvacet hodin denně. Žádného milence nepotřebuji. S Ivanem mi to zatím vyhovuje, tak proč honit další chlapy? Když už ze mě udělali lehkou holku, proč nikde nejsou fotky s důkazy? Ať mě vyfotí v choulostivých situacích a s konkrétními osobami!
  • A co Ivan a jeho pletky s kolegyní z divadla?
    To je úplně stejné! Přistrčí mu hereckou kolegyni a chtějí z toho udělat senzaci. I když, možná je za tím i něco jiného. Údajná milenka mého manžela, Eva Čížkovská, je dvacet let herečkou, která není nijak zvlášť známá. Možná jí šlo o zviditelnění, a když to nejde herectvím, tak se to zkusilo aférkou s Ivanem. Kdo ví? Každopádně jsme kolegyně z divadla Metro, a nic proti ní nemám. A pokud by přeci jen k nevěře došlo, Ivan by si to pořádně odskákal. A té milence bych do ruky vrazila hadr a kýbl a řekla jí: Mazej k nám domů a koukej tam uklidit! Umyj okna, uvař a vyžehli! Chceš mého muže, tak se vším, co k tomu patří!
  • Vy jste prý ale zase stála za Ivanovým rozvodem s Ivanou Andrlovou…
    Zase nesmysl! S Ivanem jsem začala chodit v době, kdy už tři měsíce s Ivanou nežil a právě mezi nimi probíhalo rozvodové řízení. Jenže stejně se psalo, že jsem rozvrátila rodinu, všude byly fotky paní Andrlové s malou Míšou a titulky, že bulharská Turkyně zničila hereckému páru manželství. To mi docela vadilo. Málokdo ale ví, že jsem v počátku ani nevěděla, že Ivan je herec, nemohla jsem sehnat práci, čelila spoustě nepříjemných lidí a vymyšleným článkům.
  • Jaký vztah je mezi vámi a Ivanou? Měly jste nebo ještě máte nějaké konflikty?
    Naštěstí nikdy nedošlo k fyzickému kontaktu, protože ona si svého života váží, ale slovních přestřelek a výměn názorů bylo několik. Jednou, to už spolu nežili půl roku, přijela paní Andrlová do domu, kde spolu předtím bydleli. Venku bylo deštivé počasí, ona vtrhla dovnitř a v botách, které byly celé od bláta, pobíhala v místnostech a otvírala skříně pod záminkou, že si pro něco přišla. Tak jsem jí slušně požádala, zda by si mohla ty špinavé boty sundat, že je všude uklizeno. A ona se mě zeptala, jestli jsem Ivanova nová uklízečka. Tak jsem jí odpověděla otázkou: „A vy jste ta stará?“ A bylo po diskuzi! Dnes už je klid.
  • Vy jste prostě jako vichřice. Nemáte s tím problémy?
    To víte, že mám. V patnácti jsem musela odejít z domu, protože se mi narodil syn Hari Hassan (15). Pro naši rodinu to byla veliká ostuda, a tak jsem se vydala i s chlapcem mimo rodiště, dala jej do jeslí a šla studovat biotechnologickou školu. S otcem dítěte jsem se stýkala, ale jeho rodina patřila mezi vysoce postavené, a on se nechtěl vázat. Tak jsem ho pustila k vodě.
  • Proč zrovna tuhle školu?
    To bylo přání mé maminky. Chtěla jsem jí vyhovět, když už jsem pošpinila dobré jméno rodiny. Ale mě to vždycky táhlo k divadlu a tanci. V patnácti letech jsem dokonce vyhrála celostátní soutěž v tanci a získala zájezd do Maďarska.
  • Do Prahy jste se dostala vlastně omylem. V domnění, že jste už v Německu, jste vystoupila na hlavním nádraží. Co vás vedlo k tomu, že jste tu nakonec zůstala?
    Strašně jsem si Prahu zamilovala, a hlavně jsem tu potkala svého budoucího muže. Víte, to byla láska na první pohled. Dnes už jsme spolu deset let, a i když to u nás občas hodně zabouří, neměnila bych ani za nic.
  • Hádáte se hodně?
    No jejej… Pořád. Kvůli každé pitomosti. Jsem hodně temperamentní a občas Ivana popadnu za triko a strkám do něho. A on se směje a říká: Netahej mě za to tričko, vždyť ho mám od tebe! Zkrátka máme divočejší vztah, ale to nic nemění na tom, že se máme rádi. On stejně ví, že takovou, jako jsem já, by musel hledat se svíčkou v pravé poledne. Jsem mladá, hezká, vtipná a ještě navíc héééérečka. (směje se) Málokterý chlap stačí mému tempu!
  • Už dva roky s vámi žije i vaše mladší sestra Šerife (15). Jak se jí tady líbí?
    Šerife chodí na základní školu a ráda by studovala herectví a tanec. Ale jestli po studiích zůstane tady, to opravdu nevím. Bude se muset rozhodnout sama. Syn by zase rád vystudoval hotelovou školu v Poděbradech, tak snad mu to vyjde. Jednou jsem si přečetla v nějakém periodiku, že už jsem do Prahy přivedla celou svou rodinu a že Šerife je má utajovaná dcera. (směje se) Kdyby měla přijet celá moje rodina, nestačil by na to stadion na Strahově.


5.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.