Hůlka a Vaňková jsou spolu: Udobřili se na jachtě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hůlka a Vaňková jsou spolu: Udobřili se na jachtě!

Po čtvrt roce se Šárka dočkala a Dan se k ní vrátil.
Po čtvrt roce se Šárka dočkala a Dan se k ní vrátil. (Aha! – Martin Hykl)

Už v pondělí jsme vás informovali o tom, že se zpěvák Daniel Hůlka (41) vrátil k Šárce Vaňkové (22), a to coby její milenec na jevišti během derniéry muzikálu Dracula. Hůlka nám včera ale potvrdil, že tomu tak není jen na jevišti!

Čtvrt roku po rozchodu spolu se Šárkou opět sdílí i společné lože. „Ano, jsme spolu. Všechno jsme si vyříkali a ukázalo se, že jsme se akorát nechali rozeštvat lidmi, kteří nám naše harmonické soužití nepřáli,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák, který nyní doufá, že jim to napodruhé vyjde. „Před derniérou Draculy jsme si sedli, všechno jsme si vyříkali a opět žijeme spolu. Takže zase pendlujeme mezi Vinohrady a Jevany. Dokonce jsme už spolu stihli vyjet jachtou na moře, kde jsme slavili Silvestr,“ dodal zpěvák, který tak nyní bude se Šárkou skoro dvacet čtyři hodin denně. Již dnes jim totiž začínají zkoušky nového muzikálu Baron Prášil, který bude mít premiéru 25. února.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.