Vaňková opět milenkou Hůlky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vaňková opět milenkou Hůlky!

Z pohledů Šárky bylo jasné, že má Dana ještě stále v hlavě.
Z pohledů Šárky bylo jasné, že má Dana ještě stále v hlavě. (Dracula)

Daniel Hůlka (41) a Šárka Vaňková (21) se čtvrt roku po rozchodu poprvé setkali. A opět coby milenci! Expartneři se totiž sešli společně na jevišti derniéry muzikálu Dracula.

Vaňková se po rozchodu Hůlkovi dlouho vyhýbala a raději večírky, kde se měl objevit on, vynechávala. Teď jsou však rány zahojeny a exmilenci už si dokonce přiťukli i skleničkou. V posledním představení muzikálu hrála Šárka Vaňková Hůlkovu milenku, nebylo tedy zbytí. „Už spolu dokážou nejen hrát, ale i strávit chvilku volného času,“ řekl deníku Aha! jeden z jejich společných kamarádů. Vždyť oba se už brzy opět setkají na divadelních prknech – při zkouškách nového muzikálu Baron Prášil. V něm hraje jak Vaňková, tak Hůlka. V divadle Hybernia se začne zkoušet už 5. ledna, samozřejmě pod režisérskou taktovkou Filipa Renče. Baron Prášil bude mít premiéru 25. února.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.