Celebrity se vypařily! V Praze slavil jen fotograf Jakub Ludvík. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Celebrity se vypařily! V Praze slavil jen fotograf Jakub Ludvík.

Jakub Ludvík slavil hlavně se svými kamarádkami, mezi kterými nechyběla ani expřítelkyně Filipa Renče Jerry (vpravo).
Jakub Ludvík slavil hlavně se svými kamarádkami, mezi kterými nechyběla ani expřítelkyně Filipa Renče Jerry (vpravo). (Aha! – Martin Hykl)

Doma v soukromí nebo na zasněžených kopcích, přesně takhle vypadal poslední den v roce 2009 u těch, jejichž tváře zná celá republika. České celebrity se prostě vypařily z Prahy. Osamělý zůstal jejich dvorní fotograf Jakub Ludvík, který právě 31. prosince oslavil své čtyřicátiny.

„Pozval jsem hodně lidí, ale měli by přijít až po půlnoci,“ svěřil se Aha! Ludvík, jehož čestným hostem měl být i největší smolař českého showbyznysu Jiří Pomeje. „Pozvánku dostal a slíbil, že dorazí,“ řekl Ludvík. Jenže Pomeje se prostě vypařil jak pára nad hrncem, ostatně stejně jako další celebrity, které odjely do Špindlerova Mlýna. Tam slavil třeba Leoš Mareš s manželkou, Vendula Svobodová s rodinou, Andrea Verešová s dětmi a mužem, ale i Gábina Partyšová s Josefem Koktou a české modelky, které výlet pojaly spíše jako hon na ženichy.

Modelka Andrea Verešová se svým manželem Dani-elem Volopichem juchali ve Špindlerově Mlýně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.