Václav a Livia Klausovi: Nerušit, máme tady vnoučata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav a Livia Klausovi: Nerušit, máme tady vnoučata!

Václav Klaus
Václav Klaus (Aha! – Martin Hykl )

Prezidentské povinnosti hodil alespoň na chvíli Václav Klaus (68) za hlavu. Hned po přátelském posezení s premiérem Fischerem a jeho manželkou na něj čekala v úterý před Kafé Bogner vnoučátka.

Přátelské polibky s nimi, synem i snachou si neodpustila ani paní Livia. „Děti, pozdravily jste pana premiéra?“ dotazovala se první dáma, která byla místními hoteliéry pozvaná na večeři. Tu však odmítla. „Teď tady máme rodinu a děti, chceme být s nimi,“ vysvětlila Klausová a s rodinou odjela do svého krkonošského bytu. Ve středu dopoledne se pan prezident vydal na sjezdovku do Svatého Petra. Nepříjemné počasí a déšť ho však odradily od lyžování, a tak se svou ochrankou strávil dopoledne v baru. S lyžemi však ochotně zapózoval.

Prezidentova rodina pěkně pohromadě: Zprava manželka Livia, syn Jan se ženou Veronikou, dole dvojčátka Robert a Barbora (5).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.