Smrt Mileny Dvorské (†71): Manžel trpí, dcera slaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt Mileny Dvorské (†71): Manžel trpí, dcera slaví!

Milena Dvorská
Milena Dvorská (Aha! – P. Novotný, M. Hykl, D. Kundrát)

Nečekaná smrt herečky Mileny Dvorské (†71) smutně uzavírá kapitolu plnou nenávisti jedné rozeštvané rodiny. Zatímco Dvorské manžel – herec Josef Kraus – se zhroutil, dcera Lucie, kterou prý Dvorská svým chováním vyštvala z domova, zprávu o matčině smrti přijala s klidem téměř bohorovným. Jedno se ale Dvorské pár dní před smrtí přeci jen povedlo – spatřila vnučku Julii!

Nečekaná smrt herečky Mileny Dvorské (†71) smutně uzavírá kapitolu plnou nenávisti jedné rozeštvané rodiny. Zatímco Dvorské manžel – herec Josef Kraus – se zhroutil, dcera Lucie, kterou prý Dvorská svým chováním vyštvala z domova, zprávu o matčině smrti přijala s klidem téměř bohorovným. Vánoční svátky oslavila, jako by se nechumelilo. Jedno se ale Dvorské pár dní před smrtí přeci jen povedlo – spatřila vnučku Julii!

Tu rodinu nemůže soudit nikdo z nás. Nebyli jsme u toho. Každá měla svou pravdu. Stály proti sobě matka s dcerou, které se údajně nenáviděly, nebo se přinejmenším ignorovaly a opovrhovaly sebou. Na jedné straně Milena, která dlouhá léta neviděla dceru a vnoučata, na druhé dcera Lucie, kterou prý matka svým alkoholismem a výpady proti milovanému partnerovi vyhnala z domu. Ale která matka by svou dceru chtěla vidět v náruči samozvaného mesiáše Parsifala? Na druhou stranu, do života si nikdo z nás mluvit nenechá...

Lucie se o matčině smrti dozvěděla právě od svého Parsifala. Deník Aha! jí shodou okolností zatelefonoval pouhých pár minut poté. Její reakce byla chladná... „Byla to stará dáma a neměla nejlepší životosprávu, takže se to dalo čekat. Nebyla nejmladší, její smrt je přirozená,“ komentovala smrt Dvorské s tím, že smutek necítí a ta zpráva pro ni má stejný význam jako úmrtí kohokoliv jiného, koho zná z televize. Na pohřeb nepřijede, k rozhřešení mrtvé matce necítí potřebu a podle ní za smrt může alkohol a kuřáctví.

To Dvorské druhý manžel Josef Kraus se z její náhlé smrti nemůže vzpamatovat. Dovolali jsme se mu na mobilní telefon paní Mileny. „Byl to prudký infarkt,“ plakal do telefonu. Zařídit pohřeb ještě kvůli svátkům nestačil. Bylo to tak nečekané, vždyť Milena se ještě pár dní předtím chystala na Vánoce, dokonce se mohla vidět s jednou ze svých odpíraných vnuček, nejstarší Julií! „Naštěstí, jsem za to hrozně ráda, že jsem ji před týdnem viděla. Vždycky si stála za svým a já taky. Dalo by se říct: jeden velký příklad, že by se člověk neměl vzdávat. Ona se nikdy nevzdala a byla silná,“ říkala o babičce Julie, která jako jediná z osmi vnoučat Dvorskou znala.

Smutné osudy tří princezen z pohádky Byl jednou jeden král

Kliknutím zvětšete

Čtěte také...
Exkluzivní rozhovor s dcerou zesnulé Mileny Dvorské

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.