Jde jim po krku! Televize Nova brojí proti černým sázkám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jde jim po krku! Televize Nova brojí proti černým sázkám

Muž, který si říká Petr Jebavý, dělá svému kamarádovi Viktorovi Hanáčkovi kurýra. Předává informace a kasíruje odměny.
Muž, který si říká Petr Jebavý, dělá svému kamarádovi Viktorovi Hanáčkovi kurýra. Předává informace a kasíruje odměny. (Aha! – David Kundrát)

Vedení televize Nova údajně brojí proti nelegálnímu sázkařskému gangu, který již několik týdnu beztrestně zveřejňuje výsledky hlasování Česko Slovenské SuperStar a snaží se tak ovlivnit výsledky této soutěže. Opět se nám ozval Viktor Hanáček, který si na údajně nelegální praktiky největší komerční televize u nás postěžoval.

„Od okamžiku, kdy jsme zveřejnili, že vypadne Ben Cristovao, začala z Novy chodit smršť blokací našich videozpráv a dokonce i od lidí ze samotné Eriky (telefonní operátor – pozn. red.). Asi jim to vadí. Nicméně nejsme v 80. letech a podobné věci se jim povedly už jen částečně. Více podrobnosti zveřejníme, až celá SuperStar skončí. Teď stále potřebujeme informace,“ svěřil se deníku Aha! Hanáček.

Mluví pravdu? „Pracovníci sekce internetu denně blokují desítky pirátských videí týkajících se SuperStar. Nemohu vyloučit, že zmíněné video bylo mezi nimi,“ řekl tiskový manažer SuperStar Adam Kotalík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.