Supermiss 2009: Nejvíc zářila Jágrova Inna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Supermiss 2009: Nejvíc zářila Jágrova Inna!

Inna Puhajková (vlevo) přišla bez svého přítele Jaromíra Jágra.
Inna Puhajková (vlevo) přišla bez svého přítele Jaromíra Jágra. (Aha! – Karel Kopáč)

Modelka a přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (37) Inna Puhajková (23) přiletěla z Milána, kde měla pracovní povinnosti, do Prahy, kde se stala ozdobou soutěže Supermiss 2009!

Sama se však soutěže nezúčastnila, byla pouze patronkou jedné ze soutěžících.

Modelka má prý v posledních měsících velmi hektický život, létá z jedné metropole do druhé a se svým partnerem se neustále míjí. I na Vánoce budou odloučeni. „Na Štědrý den budu v Čechách. V Rusku mají Vánoce až v lednu, takže na Štědrý den budou hrát. Pak už ale zamířím za Járou,“ prozradila Inna. Na závěrečný večírek přišla Inna v doprovodu svého kamaráda a stylisty Káji Pavlíčka.

Supermiss pro letošní rok se stala dívka s číslem 12 Jitka Routnerová (24) a jako dárek si odvezla krásný vůz Audi A3. Nesmíme opomenout ani vítězku, kterou jste si vybrali právě vy, čtenáři deníku Aha!, tou se stala dívka s číslem 6 Kateřina Šedivá (23).

Tři nejkrásnější dívky ze Supermiss: Šárka Cojocarová (vlevo, II. vicemiss), vítězka Jitka Routnerová a Alena Klapková (I. vicemiss).

Dívkou deníku Aha! se stala sympatická Kateřina Šedivá. Na snímku s vítězkou Supermiss Jitkou Routnerovou.

Vítězka soutěže Supermiss Jitka Routnerová odjela v luxusním voze Audi A3, který jí předal ředitel soutěže Tomáš Vavřinec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.