Po smrti Waldy (†76) další rána - Olině zemřela maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po smrti Waldy (†76) další rána - Olině zemřela maminka!

Vzpomínky na nejbližší Olina prožívá při osamělých procházkách po pláži...
Vzpomínky na nejbližší Olina prožívá při osamělých procházkách po pláži... (Aha! – Petr Macek)

Pro Olinu Matuškovou (60) končí rok, kdy přišla téměř o všechno! Půl roku po smrti milovaného manžela Waldemara Matušky (†76) ji totiž ve čtvrtek ráno potkala další tragédie! Po dlouhé nemoci zemřela Olinina maminka Olga Blechová (†86), o niž se na Floridě starala. Nadcházející Vánoce tak budou pro vdovu po slavném českém zpěvákovi ve znamení bolesti a samoty.

..

Přitom ještě před pár dny, kdy reportér deníku Aha! Olinu Matuškovou na Floridě navštívil, se zdálo vše relativně v pořádku. Olinina maminka a babička jejího syna Waldy juniora měla doma tu nejlepší péči. „Akorát bývá někdy popletená. Poslouchá tady totiž český rozhlas, a tak když usíná, z rádia jí přejí dobré jitro, a když vstává, oni se s posluchači loučí,“ usmívala se láskyplně Olina. Ta k mamince, která před lety prodělala mrtvici a měla dlouhodobé problémy se slabým srdcem, neustále běhala. Tu s večeří, tu se svačinou. 

Maminčina smrt je tak pro zpěvačku a Matuškovu životní lásku další tragédií krátce po sobě. Se smrtí Waldy se dosud nevyrovnala a brzy asi ještě nevyrovná. Zatím ani nenašla sílu uklidit jeho sluneční brýle, které stále leží na stolku tak, jak si je tam před smrtí odložil. „Vánoce moc slavit nebudeme. Není co, nebyl to dobrý rok,“ smutnila Matušková minulý týden. Teď je její smutek ještě větší... Oporou na Vánoce jí zůstal jen syn Waldemar George, bratr a přátelé. A vzpomínky na dva nejbližší, kteří ji letos krátce po sobě opustili...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.