Angelina Jolie: Letos vydělala 700 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Angelina Jolie: Letos vydělala 700 milionů!

Hádejte, kdo letos vydělal nejvíc? Já, Angelina Jolie.
Hádejte, kdo letos vydělal nejvíc? Já, Angelina Jolie. (Profimedia.cz, ČTK/AP)

Hvězdná Angelina Jolie (34) zatím nedovolila osobním starostem, aby narušily její pracovní tempo a úspěchy. Nejvýkonnější hollywoodský stroj na peníze, vtělený do její sexy postavy a tváře, si tak letos připsal na účet skvělých 700 milionů korun, čímž spolehlivě drtí všechny konkurentky.

Bohatství herečce zajišťují nejen poslední trháky jako Wanted nebo Výměna, ale už i snímek Salt, který bude uveden až v příštím roce. Angelina přesto nevypadá na veřejnosti šťastně. Až příliš často ustaranou tvář se marně snaží skrýt za profesionální úsměv

Média celý rok chrlila zprávy o rozpadu jejího vztahu s Bradem Pittem (45). Z nejslavnějšího páru světa se stala fraška. Brad se občas opil, dopřál si lehkých drog, Angelina mu nafackovala a jelo se dál. Za týden se všechno opakovalo.

Optimisté tvrdí, že vztah vydrží ještě pár měsíců a pak bude definitivně konec. Není divu, že Angelinu peníze v tuhle chvíli zas tak moc nezajímají. Větší zájem jeví ostatní herečky, které ji svými příjmy ne a ne dohonit. A o kolik zůstaly pozadu?

JENNIFER ANISTON (40)

480 milionů korunJejí filmy asi Oskara nedostanou, ale pořád je sexy a diváci ji zbožňují. Točí hodně, a nebýt Jolie, byla by absolutní jednička.

MERYL STREEP (60)

450 milionů korunDává mladším kolegyním pořádně zabrat. Osm filmů za tři roky je docela výkon. Šedesátka jí na kouzlu neubrala a peníze se jen hrnou.

SARAH JESSICA PARKER (44)

400 milionů korunDalší Sex ve městě ji na dlouho finančně zajistí. Ani ne roční dvojčata ale zaberou hodně času a herečka všude vypráví, že tu roli neměla brát.

CAMERON DIAZ (37)

380 milionů korunTočí jeden film za druhým. Na většinu z nich si nikdo za pár let nevzpomene, jen správce hereččina bankovního účtu si je udrží v paměti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.