VIDEO Poznáte ho? Desetiletý cvalík Bendig | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIDEO Poznáte ho? Desetiletý cvalík Bendig

Jan Bendig dnes…
Jan Bendig dnes… (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Jan Bendig (15) z Česko Slovenské SuperStar se nestal zpěvákem ze dne na den! Dokazuje to pět let staré video, ve kterém zpívá ústřední píseň z filmu Titanic My Heart Will Go On. „Byl jsem tehdy až po uši zamilovaný do své první holky Martiny,“ svěřil se nám včera Honzík.

„Přespával jsem u kamarádů a strejda mi řekl, jestli se nechci naučit písničku z Titaniku. Moc se mi líbila. Zkoušel jsem ji pořád dokola, a protože strejda měl i hudební základ, natočili jsme to na video. Teď si to pouštím pořád dokola a neskutečně se směju,“ popsal nám finalista SuperStar vznik nahrávky, kterou na internetové stránce Youtube.com vidělo již přes dvě stě tisíc uživatelů. A protože tehdy byl až po uši zamilovaný do holčičky Martiny, dal do zpěvu všechno. Už jako desetiletý školák měl typické grimasy a gesta, které dnes u slečen způsobují davové šílenství. Tehdy měl Bendig nadváhu. Byl jsem tlustej. Ale vytáhl jsem se. Zaplaťpánbůh,“ směje se favorit pěvecké soutěže na závěr. A pozor! Úplně stejnou písničku, jakou pěje na videu, zazpívá Bendig i během nedělního přímého přenosu.

On vůbec nemá základní vzdělání!

Kliknutím zvětšeteFinalista Česko Slovenské Super Star Jan Bendig (16) je sice výborný zpěvák s velkým talentem, ale co se týče jeho vzdělání, je to mnohem horší.

Jan totiž nemá ukončené základní vzdělání, v Česku vychodil pouhých šest tříd! Většina dětí v jeho věku jsou už dávno na střední škole. Tento fakt mladičký zpěvák omlouvá tím, že žil s rodinou dva roky v Anglii, a proto nemohl školu dodělat. „Je to tak. Je mi sice šestnáct, ale pořád nemám dodělanou základku,“ přiznal Bendig, který patří mezi největší favority právě probíhající SuperStar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.