Zpěvačka Iveta Bartošová řeší další problém: Všichni ji opustili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačka Iveta Bartošová řeší další problém: Všichni ji opustili!

Iveta Bartošová teď musí budovat nový tým.
Iveta Bartošová teď musí budovat nový tým. (topky.sk, ara)

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) zůstala poté, co vyhodila manžela Jiřího Pomejeho (44) z domu, úplně sama! Houfně ji opouští většina jejích spolupracovníků. A bude ještě hůř!

Jak se deníku Aha! podařilo zjistit, s labilní a prý nevděčnou zpěvačkou se rozloučila i její manažerka Eva Švicová. Důvod? Prý kvůli penězům!

A není sama, kdo od Ivety odchází. Také její roadmanažer Martin Wolf (někteří lidé ho posměšně častují jako manažera Ivetina syna Artura a psa Gejši) se chystá na zběsilý úprk.

Životem Ivety Bartošové prošly nejen celé zástupy milenců, ale i hospodyň, kadeřnic a manažerů. Všech se postupně zbavila, nebo od ní sami odešli. Většina se pak dočkala obvinění, že ji jen zneužívali nebo dokonce okradli.

Ti všichni zmizeli v propadlišti dějin:

Eva Švicová, manažerka
Stála za ní mnoho let, v dobách štěstí i plných alkoholu a pokusů o sebevraždu. Ivetu teď prý opustila proto, že jí dluží peníze a nemá se k jejich zaplacení. Iveta ji pak obvinila, že si na ní udělala jméno a zmizela.

Martin Wolf, roadmanažer
S Ivetou dodnes spolupracuje, ale chce u ní skončit. „Nevím, jak jí to šetrně sdělit. Mám ji rád, ale nemůžu žít její život. Pracovat pro ni je radost, ale musí to zůstat v mezích práce,“ řekl Rytmu života Wolf.

Zlata Dvořáková, hospodyně a Arturova chůva
Od zpěvčky odešla před rokem kvůli Ivetině nedůvěře. O jejím soukromí ví za osm let »spolužití« takřka vše. Poté, co se od bývalé šéfky bezdůvodně v novinách dočkala urážek, chystá o Bartošové knihu.

Jiří Pomeje, manažer a manžel
Kdyby nevyhodila Iveta jeho, šel by časem Pomeje do světa patrně sám. Ukázalo se, že v případě Bartošové není možné dohromady skloubit milostný a profesní život.

Ivan Rössler, manažer
O hvězdu se začal starat v době, kdy už měla velké potíže s alkoholem, a tak často nebyla schopná splnit závazky, které jí nasmlouval. Práci mu později přebral Jiří Pomeje. Rössler kupodivu na Ivetu nezanevřel.

Janis Sidovský, manažer
Zastupoval ji v do bě hitu Tři oříšky. Kvůli velkému vytížení spolupráci ale ukončil. Iveta ho zklamala, když svou účast na jím pořádaném koncertu Královny muzikálů 2007 zrušila v den koncertu.

Těm také dala vale:
Petra Pavelková (předsedkyně fanklubu), Pavel Dvořák (manažer), Štěpán Karlesz (roadmanažer), Tomáš a Ludmila Šinglovi (roadmanažer a kadeřnice), Helena (kadeřnice).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.