Rozvod Bartošová – Pomeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozvod Bartošová – Pomeje

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Topky.sk29.11.2009, 5:00)

Oznámený rozvod zpěvačky Ivety Bartošové (43) a producenta Jiřího Pomejeho (44) nabírá na obrátkách a špína už se nepřehazuje pomyslnými vidlemi, ale opravdu ve velkém. Podle Pomejeho třeba Bartošová o jejich vztahu a krizi s chutí informuje novináře, navíc Ivetě prý ve vztahu vadil někdo třetí – Pomejeho nejlepší kamarád a mecenáš Pavel Pásek!

Pomeje je z konce vztahu, ale hlavně způsobu jeho ukončení, který Iveta zvolila, nešťastný. „Nevím co mám dělat, já jsem nepřipouštěn na jakoukoliv komunikaci, abych to řešil, abych se alespoň zeptal, jestli požádá ona o rozvod, jestli to mám podepsat...“ zoufá si Pomeje v reportáži pro TV Barrandov s tím, že mu vadí, jak Iveta volá kdekomu podrobnosti do noci a jemu se na prosby o zvednutí telefonu jen směje. I o rozvodu se prý dozvěděl z tisku. „Volá do novin... »Jirka mi posílá esemesky a bombarduje mě«... Ale když se pak ptám: »Kdy mi to zvedneš?«, ona na to: »He he, nezvednu!«,“ zlobí se Pomeje. Již dříve ale přiznal, že v Ivetiných stavech a rozchodech s partnery vidí stále stejné aranžmá. Bohužel, většinou končí Ivetinou závislostí na alkoholu a pokusy o sebevraždu.

Zlo za dva miliony

Své o přísloví »pro dobrotu na žebrotu« ví i milionář a Pomejeho kamarád Pavel Pásek. Přestože finančně kryl mnoho momentů během dvouletého soužití páru, zpěvačce byl vždy trnem v oku. „Iveta mě bere jako nucený zlo. Jsem kamarád jejího manžela, který nikdy nemůže do rodiny přinést nic dobrého. Vždycky to bude nějaká pitka, nebo výjezd, prů*er. Jsem prostě pro tu rodinu nucený zlo. I když jsem pro ně udělal maximum. Ale je to, jak to říkám,“ svěřil se Pásek TV Barrandov. Sama Bartošová přes svá spřátelená média tvrdí, že Jiří ji obíral o peníze, jinak ale nekomunikuje. Co se jí doopravdy honí v hlavě, to ví jen ona sama.

Co Pásek všechno platil?

Svatba – údajně se částka vyšplhala na více než milion korun. Pomeje ovšem do poslední chvíle tvrdil, že celou svatbu jim financoval arabský šejk, který Ivetu hostil v Dubaji na její dovolené.

Dovolené – Pomeje za Páskovy peníze pozval Ivetu na líbánky do Dubaje, kde také došlo k jejich zasnoubení. Dovolená vyšla na 70 000 Kč.

Nové CD Ivety Bartošové – slavné album, které ale dosud nevyšlo. Na to Pavel Pásek poskytl 100 000 Kč.

Velký návrat Ivety Bartošové – Iveta byla v té době úplně na dně a vrátila se zrovna z protialkoholní léčebny. Pomeje s nápadem udělat z Bartošové opět hvězdu přišel za Páskem, který znovu neváhal poskytnout peníze. Platil jí úplně všechno, fitness, reklamu... Podle našich informací do ní investoval téměř milion korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.