Mim Jaroslav Čejka (73) - Srdeční kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mim Jaroslav Čejka (73) - Srdeční kolaps!

Jaroslav Čejka
Jaroslav Čejka (Aha! – Mária Rušinová)

Herec, tanečník a mim Jaroslav Čejka (73), k jehož nezapomenutelným kouskům patří parodování slepice nebo Charlieho Chaplina, včera dopoledne následkem vážných srdečních potíží zkolaboval a byl záchrankou odvezen do nemocnice v pražském Motole!

„Muži jsme poskytli nezbytnou lékařskou pomoc a poté jej vůz záchranné služby odvezl do spádové nemocnice,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí Pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Čejka již před časem prodělal vážnou mozkovou mrtvici, z jejíchž následků se dostával jen s největšími obtížemi. Na začátku tohoto roku se zase podrobil výměně kyčelních kloubů.

Jeho přátelé si myslí, že nyní přecenil své síly. „Od té doby, co má opravené nohy, běhal jako mladý zajíc a bral si příliš zakázek. Podcenil prostě svůj věk. Snad se z toho ale vyhrabe, máme ho všichni rádi,“ myslí si Čejkovi kamarádi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.