Dominika Stará po útoku fanynky - Odstoupí ze SuperStar? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika Stará po útoku fanynky - Odstoupí ze SuperStar?

Dominika Stará soutěž a stresy zdravotně nezvládá.
Dominika Stará soutěž a stresy zdravotně nezvládá. (Aha! – Martin Hykl)

Favoritka Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará (16) prý soutěž zdravotně nezvládá. Navíc ji pořádně stresují a vyčerpávají anonymní útoky fanynky, která jí přes internetovou síť Facebook vzkázala, že ji zabije! Rodiče teď Dominiku na několik dnů raději vzali domů, aby se trošku uklidnila. Na přetřes pak přišla i možnost, že Dominika ze soutěže úplně odstoupí!

Podle deníku Plus jeden deň si Dominiku rodiče odvezli domů do slovenského Šamorína. Vyčerpaná dívka zdravotně nezvládla pondělní vyřazování svých kolegů. Na nohou se udržela jen díky tomu, že ji podpírali finalisté a členové televizního štábu, jak už deník Aha! informoval.

Kromě kolísavého tlaku trápí Dominiku i strach z výhrůžek. Právě ty na nedávné autogramiádě v Brně zapříčinily její druhý kolaps. „Dominika dostala menstruaci a to jí bývá zle,“ vysvětlovala příčinu kolapsu její maminka Adriana.

Názor zpěvaččiných rodičů se však změnil po pondělním přímém přenosu. Dominiku v napjaté atmosféře zdraví opět zradilo. Rodiče reagovali rázněji než prve. „Domča je neskutečně vyčerpaná, je chyba, že jsme ji vzali domů. Vymohli jsme si ji, protože je stále nevyspalá. Dělá mi to starosti,“ řekla pro Plus jeden deň Dominičina matka. Navzdory zdravotním těžkostem Dominika nevyhledala odbornou pomoc, její dětská lékařka si však myslí, že Dominika by měla ze show odstoupit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.