Macháčková & Gott: Pravda o našem dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Macháčková & Gott: Pravda o našem dítěti

Za výbavu už utratili majlant! Napětí vzrůstá! Čas narození potomka Karla GOTTA (66) a jeho přítelkyně Ivany MACHÁČKOVÉ (30) se nezadržitelně blíží. Alespoň podle většiny informací by se miminko mělo narodit už na počátku dubna. Jenže všechno je trochu jinak.

Za výbavu už utratili majlant!

Napětí vzrůstá! Čas narození potomka Karla GOTTA (66) a jeho přítelkyně Ivany MACHÁČKOVÉ (30) se nezadržitelně blíží. Alespoň podle většiny informací by se miminko mělo narodit už na počátku dubna. Jenže všechno je trochu jinak...

Když se Ivany zeptáte na porod, začne se potutelně usmívat. „Všichni si myslí, že porodím na přelomu března a dubna, jak jsem všem novinářům říkala. Jenže já jsem je schválně mátla – ve skutečnosti mě porod čeká až o měsíc později. K početí podle našich propočtů došlo v Malajsii,“ přiznala nedělníku Aha! Ivana. Na exotické dovolené byl slavný pár v druhé polovině srpna loňského roku. To znamená, že dítě přijde skutečně na svět později, než všichni čekají.Na informace o dítěti jsou Ivana i Karel skoupí. Obávají se zbytečných tlaků, které by mohly ohrozit zdraví miminka. „Pohlaví našeho dítěte neznáme a ani ho znát nechceme. Jsme trochu pověrčiví a veškeré spekulace nás zneklidňují,“ zdůrazňuje Gott. Tajnosti dělá i se jménem. „Pokud jsme o nějakém uvažovali, necháme si to zatím pro sebe.“A jak se na miminko připravují? „Karel se samozřejmě moc těší, dokonce čte i odbornou literaturu. Máme už nakoupenou spoustu věcí, ale zdaleka jsme ještě neskončili,“ komentuje domácí přípravy Ivana.

Jisté je, že miminko přijde do toho nejlepšího, co se dá na trhu koupit. A že to nestálo málo! Dokonce bude mít podle našich informací i speciálně vymalovaný pokojíček – technologií airbrush. To se stříkací pistolí nanášejí na plochu tenké pramínky barev. Tím se dají na stěně vytvořit krásné obrazy.Místo porodu je zatím přísně tajné. Spekuluje se, zda miminko spatří světlo světa u nás, nebo v zahraničí. Zatímco například Leona Machálková rodila v Thajsku, u Ivany Macháčkové přichází v úvahu například sousední Německo. Oblíbeným místem českých maminek z řad celebrit je však většinou pražská porodnice U Apolináře. Své potomky tam přivedly na svět například Aňa Geislerová, Iva Kubelková, Vendula Svobodová nebo Tina Pletánková.

Autoři: Jaroslav BENDA, Evelína HRUŠKOVÁ–ŠPATENKOVÁ
Foto: Jaroslav BENDA, archiv

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.