Nováková na nákupech - Radí jí dva chlapi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nováková na nákupech - Radí jí dva chlapi!

Jana Nováková s Jiřím Adamcem šli nakupovat i se synem Danielem.
Jana Nováková s Jiřím Adamcem šli nakupovat i se synem Danielem. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Moderátorka Jana Nováková (34) s režisérem Jiřím Adamcem (58) a půlročním synem Danielem vyrazili do obchodu Heleny Bedrnové v pasáži Alfa na Václavském náměstí, protože právě Helena obléká finalistky Miss aerobik, kterou Jana moderuje a Adamec režíruje.

Jenže v obchodě se stal malý Daniel Adamec »atrakcí« všech přítomných. „Tak takovýhle děti já umím,“ vysvětloval pyšně režisér úřadující Miss aerobik 2005 Nikole Vykydalové.

„Vybírám si u Heleny letní šaty na dovolenou, kterou jsem letos spojila s prací. A abych si dobře vybrala, radí mi moji dva chlapi.

Na začátku září totiž odjíždíme na Maltu, kde se uskuteční soustředění pro finalistky Miss aerobik,“ svěřila se tradiční moderátorka Miss aerobik Jana Nováková. S ní poprvé vytvoří moderátorskou dvojici Dalibor Gondík, který nahradí moderátora Petra Salavu na přání televize Nova, jenž bude záznam finále vysílat.

Režisér Jiří Adamec společně s návrhářkou Helenou Bedrnovou řešil, jak by ve finále slavnostní šaty na Miss aerobik měly vypadat. „S panem Adamcem spolupracuji ráda, protože je stejný perfekcionalista jako já. Pracovat pro televizi vyžaduje i znalosti o tom, jak se bude určitý materiál nebo barva chovat před kamerou,“ vysvětlila návrhářka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.