Jiří Pomeje po kopačkách od Bartošové: Zvracím, nespím, šedivím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Pomeje po kopačkách od Bartošové: Zvracím, nespím, šedivím!

Jiřího Pomeje jsme včera zastihli v pražských Holešovicích. Vypadal zachmuřeně a kouřil jednu cigaretu za druhou.
Jiřího Pomeje jsme včera zastihli v pražských Holešovicích. Vypadal zachmuřeně a kouřil jednu cigaretu za druhou. (Aha! – Mária Rušínová)

Jiří Pomeje (44) se sice zapřísahal, že po rozchodu se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (43) uzamkne svá jinak upovídaná ústa na zámek a s nikým nebude hovořit, Aha! se přesto podařilo získat jeho vyjádření!

„Jsem v tom nevnně! Iveta ale většinu vztahů po dvou letech ukončovala, a tak přišla řada i na mě. Stále ji miluju,“ tvrdí notně prošedivělý manžel Ivety, který v posledních dnech trpí nespavostí a žaludečními nevolnostmi ze stresu.

Pomeje se o současné situaci rozpovídal v kruhu nejbližších přátel. „Nedokážu si představit, jak bychom se ještě mohli dát dohromady. Že mám čekat? A co když to bude rok, než se Iveta rozhodne přehodnotit své rozhodnutí? Do konce roku budu plnit funkci jejího manažera, ale naši budoucnost růžově nevidím,“ postěžoval si zkrachovalý producent, který od doby, kdy ho Iveta vyhodila ze své vily, chodí celý v černém

„Ani kartáček na zuby mi nedovolila vzít. Čtyři dny jsem yuž nespal, zešedivěl jsem, stále zvracím. Podobně těžký rozchod jsem měl i s Míšou Kuklovou. Obě moje ženy se narodily ve stejný den. Jsou to Berani a není s nimi lehké vyjít,krčil rameny zoufalý herec známý především z dabingu.A kamarádům z mokré čtvrti si dál vyléval své srdce: Bartošové prý dál nasmlouvává zakázky, ale protože vyjádřila přání, že se s ním odmítá setkat, musí se držet stranou. „Ještěže se o mou ženu stará road manažer. Nebýt tam on, bůhví, jak by skončila. Jen díky němu vím, co se u Ivety děje.“

Pokud se problematická dvojice nedá znovu dohromady, nevidí Pomeje Ivetinu šanci znovu se zamilovat zrovna růžově. „Lucie Bílá i Iveta Bartošová budou i se svými syny zavřené doma v barácích, protože se jich chlapi budou bát. Málokdo by vydržel to, co já. Iveta je zlatá ženská, ale muž po jejím boku musí mít strašně trpělivosti, má jasno Jiří Pomeje.

Iveta Bartošová a Jíří Pomeje

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.