Iveta Bartošová (43): Vyrazila Pomejeho! Teď ji čeká soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová (43): Vyrazila Pomejeho! Teď ji čeká soud!

Šťastná rodinka? Tak to zrovna teď neplatí. Nejen, že Iveta vykopla Pomejeho, ale teď hrozí, že ji soud sebere i Artura.
Šťastná rodinka? Tak to zrovna teď neplatí. Nejen, že Iveta vykopla Pomejeho, ale teď hrozí, že ji soud sebere i Artura. (Aha! – Martin Hykl)

Malér za malérem – to je minulost, ale i žhavá současnost zpěvačky Ivety Bartošové (43). Zatímco dnes řeší rozchod s manželem Jiřím Pomejem (44), kterého kvůli hádkám vykopla z domu, už zítra může přijít i o syna Artura. Musí totiž k soudu s jeho otcem Ladislavem Štaidlem (64). A svědčit bude i deník Aha!

Bartošové se přestalo líbit, že má úředníky věčně za zády, a tak chce zítra docílit zrušení dohledu. Jenže! Dohled sociálky je to jediné, co Ladislavu Štaidlovi dopřává klidný spánek – nechat syna samotného labilní matce by klid jeho duši nepřidalo. Zvlášť v době, kdy Bartošová na ulici vyrazila svého muže Jiřího Pomejeho. Podle informací deníku Aha! byly hádky tohohle povedeného páru čím dál zuřivější a častější. Bartošová podle některých zdrojů obviňovala svého chotě a manažera, že ji okrádá o honoráře. Pomeje teď přespává u kamaráda, který mu musel půjčit i peníze, Iveta totiž Pomejeho vykopla, aniž by mu dovolila si sbalit. Zpěvačka je tedy zase sama… A v podobně krizových okamžicích už v minulosti nejednou sáhla po alkoholu, a dokonce se i pokusila o sebevraždu…

U soudu chce zítra Štaidlův právník předložit i články Aha!, které poukazují na Ivetinu rodičovskou nezpůsobilost. Mezi jiným jde hlavně o obstavený majetek (finanční úřad zřídil k Ivetinu domu kvůli dluhům nedávno zástavní právo) a Ivetina selhání zdravotní i profesní. „Soudní líčení se jistě bude zabývat i informacemi z několika posledních týdnů,“ potvrdil deníku Aha! Štaidlův advokát Josef Lžičař. „Soud musí také zjistit, jestli je matka vůbec v pořádku,“ dodává Lžičař. Ani Pomeje, ani Bartošová se včera nevyjádřili, nebrali totiž telefon. Vývoj kauzy bude deník Aha! dál sledovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.