Aneta Langerová: Potvrdila lesbický vztah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Aneta Langerová: Potvrdila lesbický vztah!

Aneta Langerová a Iva Milerová.
Aneta Langerová a Iva Milerová. (www.showpix.cz)

Zpěvačka Aneta Langerová (22) otevřeně promluvila o svém soukromí. V rozhovoru pro deník Blesk potvrdila lesbický vztah, který se dlouhou dobu snaží skrývat.

První česká SuperStar se z citlivých otázek sice snažila vyvléci, ale to se jí ale příliš nepodařilo. „Mám vztah, velmi šťastný vztah. Jsem spokojený člověk a mám někoho, kdo mě má rád,“ řekla Blesku Langerová. „Fascinuje mě, že z toho všichni dělají bublinu, když už je dnes homosexualita úplně běžná věc," odpověděla na otázku, zda jde o muže nebo ženu.

Kolegové Langerové už nahlas mluví o tom, že udržuje vztah s ředitelkou Supraphonu Ivou Milerovou (39). Když Aneta vyhrála v roce 2004 SuperStar, televize Nova jí umožnila setkání s Alanis Morissette v Salcburku. A právě Iva Milerová provázela zpěvačku na cestě za jejím snem. „Žít spolu začaly později,“ říká zdroj z Novy. Obě ženy se sice prý před časem rozešly, protože si Milerová našla ještě mladší milenku, teď už jsou ale zase spolu a šťastné.

Aneta tvrdí, že její fanoušci pravdu stejně znají: „Ti, kteří jsou bystří, poslouchají mé texty a muziku, dávno vědí, jak žiju, a nepotřebují na to ode mne razítko. Dá se to vyčíst mezi řádky, tak nevím proč bych to měla stále komentovat.“ Věnovala tedy snad Aneta úryvky svých písní milence?

Čtěte také:
Aneto, Aneto: Milenku už neutajíš! A ženeš se do dalšího maléru

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.