Šílenství v SuperStar: Fanoušci bojovali o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šílenství v SuperStar: Fanoušci bojovali o život!

Nikdo si ani v nejdivočejším snu nepředstavil, že dorazí tolik fanoušků.
Nikdo si ani v nejdivočejším snu nepředstavil, že dorazí tolik fanoušků. (Aha! – Marek Pátek, Foto pro Aha! – Igor Zehl)

Totální divočina! Tak se dá nazvat středeční koncert účastníků Česko Slovenské SuperStar v rámci autogramiády v Brně. Mezi fanoušky se strhlo hotové davové šílenství!

Totální divočina! Tak se dá nazvat středeční koncert účastníků Česko Slovenské SuperStar v rámci autogramiády v obchodním centru Olympia v Brně. Mezi fanoušky – převážně náctiletými dívkami a obdivovatelkami Jana Bendiga (15) a Bena Cristovaa (22) – se strhlo hotové davové šílenství! Přítomní záchranáři chvílemi nevěděli, koho mají zachraňovat jako prvního! Dívky v davu totiž omdlévaly a kolabovaly!

„Takovou atmosféru jsem ještě nezažil. Lidé skandovali a řádili, jako by přijela nějaká světová megastar. Pak se na pódiu objevilo dvanáct vyděšených finalistů Česko Slovenské SuperStar, které ještě před čtvrt rokem nikdo neznal, a šílené skandování bylo slyšet nejspíš až na výjezdu do Bratislavy,“ svěřil se deníku Aha! jeden z přítomných fotografů, který byl rád, že stojí v bezpečí.

„Ty děti se začaly nesmyslně tlačit co nejblíže k pódiu a na pořadatelích bylo vidět, že s tím vůbec nepočítali. Najednou se celým obchodním centrem místo jásavého pískotu začal ozývat nářek zraněných fanoušků,“ popisuje nebezpečnou situaci v Brně. „Lidé bolestí omdlévali, káceli se na zem. Ti šťastnější byli jen natlačeni na železné zábradlí, které jim způsobilo nemalou bolest,“ pokračuje fotograf.

Uklidnit dav nepomohli ani samotní soutěžící, kteří byli z počtu fanoušků totálně mimo a svým bezprostředním jednáním ještě přilévali olej do ohně. Autogramiáda dokonce musela být předčasně ukončena. „Nechtěli jsme nic riskovat. O bezpečí soutěžících bylo sice dobře postaráno, ale hrozilo zranění fanoušků, a to jsme nemohli dopustit,“ svěřil se deníku Aha! tiskový koordinátor soutěže Adam Kotalík.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Dominika Stará: Jak to mám se sexem? Se Šmajdou dost blbneme...

Kliknutím zvětšeteFinalistka Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará (15) se rozmluvila o svých sexuálních zkušenostech! Mladá zpěvačka, kterou porotkyně Dara Rolins (36) nařkla z toho, že jí její panenství nevěří, se deníku Aha! bez ostychu přiznala, jak to má se sexem.

Dominiko, Dara si myslí, že už nejste panna. Jak to tedy máte?
„To nevím, kde to vzala. Sice o tom nerada mluvím a nechci se hájit, ale jsem ještě panna. Sex jsem ještě neměla.“

Ani po třech měsících na hotelu s Mirem Šmajdou? Ví se totiž, že jste často u něj na pokoji.
„Jsme dobří přátelé. Sice se mi moc líbí, ale nespíme spolu. Je tu dost přátelská atmosféra, ale k ničemu nedošlo.“

U ostatních ročníků SuperStar bylo známé, že zpěváci spolu skončili v posteli. V této skupině tomu tak tedy není?
„Nevím o tom, že by někdo s někým spal. Myslím si, že to je hloupost. Jak jsem říkala, blbneme spolu, ale vše ve vší počestnosti.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.