Zdeněk Pohlreich a jeho Ano, šéfe!: Uráží Babicu z Novy!
Prima včera večer odvysílala 10. díl druhé série »primáckého« populárního pořadu Ano, šéfe! A hlavní hvězda Zdeněk Pohlreich (52) nikoho, jak u něj bývá zvykem, nešetřil. Vzal si dokonce, a nebylo to poprvé, na paškál Jiřího Babicu, který kraluje v »nováckých« Babicových dobrotách.
Pohlreich tentorkát zavítal do Třebíče na Moravě. Cestou do restaurace U dubu sbalil brunetu a blondýnu a při čekání na jídlo z nich tahal telefonní čísla. Během natáčení také píchnul pravou zadní gumu. Především ale zase bavil svými neotřelými hláškami. Tady je výběr toho nej!
-
To vypadá jako »kindršajze«.
-
Copak to lidi můžou jíst? Ty brambory pamatujou Švédy na mostě!
-
Ten stůl ovládl pach chemicky vyrobených potravin a citrón to nezachrání.
-
...pak ti z toho vyleze nádherná příložka a u toho je kuřecí kremace.
-
Buďto vašeho kuchaře kopnete do prdele, a nebo ho naučíte vařit.
-
Pohlreich: Proč chcete mít Café de Paris (omáčka) uprostřed Třebíče?
Majitelka restaurantu: I kdybych to neměla v jídeláku, tak bych se ráda naučila vařit kávovou omáčku.
Pohlreich: To nemá s kávou nic společného!
Majitelka: Ne? A co to je to café?
-
Ty jsi k tomu přišel, jak nedoslýchavej k violončelu (mluví s kuchařem).
-
Počkej, ty to tam sypeš jak Babica (majitel restaurace sype kmín do těsta na chleba).
-
To je nám platný, jak mrtvýmu zimník (majitel neví, kde má poznámky k receptu na chleba).
-
Pohlreich: Co dělá kuchař jako hlavní věc?
Kuchař: Vaří?
Pohlreich: Správně, a to je to, co já po tobě budu chtít! -
To smrdí jak psí kšíry, kamaráde (Pohlreich si čichnul k pixle s kořením)
-
Tahle pasta, to má být jako rybí vývar? Bych zvracel, když to vidím.
-
Kuchař: To je thajská omáčka.
Pohlreich: Já vím, co to je. Působím na tebe dojmem slepce?
-
Kuchař: Zatím jsem v pohodě.
Pohlreich: To přejde, neboj. -
Pohlreich:: Co se dělá s masem, když je tvrdý a blbě se vaří?
Kuchař: Přidáme tam nějakou... hřebík třeba do polívky se dává.
Pohlreich: Hřebíček, nebo hřebík?
Kuchař: Hřebík.
Pohlreich: Jako koření, jo?
Kuchař: Ne, jako normální hřebík.
Pohlreich: Já se tady taky rád nachlastám, ale todleto... Ty vole...