Překvápko Habery a Peštové: Vzali se!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvápko Habery a Peštové: Vzali se!?

Jsou Habera a Peštová manželé?
Jsou Habera a Peštová manželé?  (ara )

Pavol Habera (47) a modelka Daniela Peštová (39): Utajovaná svatba!

Porotce Česko Slovenské SuperStar Pavol Habera nosí na prsteníčku kroužek z bílého zlata. Že by snubní? Píše to Pestrý svět, podle kterého se sledovaný pár tajně vzal.

„Tyto mince jsme tiskli s manželkou celou noc,“ řekl prý někde Habera, který ovšem o svoji partnerce Peštové mluvil doposud jako o přítelkyni. A najednou řekl manželka...

Jisté je, že Habera už jednu intimní záležitost nechtíc vyzvonil. Respektive to byla jeho dcera z předchozího vztahu Zuzana (23), která pro jeden server utrousila, že její otec se rozhodně nechystá být dědečkem, ale že bude zase tím otcem. A tajemství, že Peštová je potřetí těhotná, bylo venku.

Sama modelka Daniela Peštová dotaz na svatbu nechtěla komentovat.

Prstýnek, jenž nosí Habera, i jeho označování partnerky za manželku a nikoli za přítelkyni naznačuje, že by svatba skutečně mohla proběhnout.

K domněnce se připojuje i fakt, že pár do poslední chvíle tají všechno, co jde. Například takový porod syna Paula Henryho – nejdříve média tvrdila, že Peštová na svět přivedla holčičku, pak otočila, že je to kluk. Nakonec dvojice až čtyři dny po porodu rozeslala tiskovou zprávu, kde uvedla, že 31. března 2009 se jim narodil syn.

Pavol Habera nosí na prsteníčku prsten.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.