Moderátorka Eva Aichmajerová: Určitě chci i druhé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Eva Aichmajerová: Určitě chci i druhé dítě!

Eva se synkem Michaelem.
Eva se synkem Michaelem. (Aha! – Daniel Černovský)

Dva měsíce po porodu Eva Decastelo (31), které nikdo neříká jinak než jejím dívčím jménem Aichmajerová, zase tvrdě pracuje.

Dva měsíce po porodu Eva Decastelo (31), které nikdo neříká jinak než jejím dívčím jménem Aichmajerová, zase tvrdě pracuje

„Ale moc dobře vím, jak rychle čas miminka ubíhá a nechci promeškat jediný okamžik jeho života,“ říká herečka a moderátorka s tím, že pracuje jen několik hodin týdně a syna Michaela (5 kg) téměř vždy bere s sebou. „Pokud něco potřebuji, maminka dvojčat Míša Mauerová je neustále na telefonu s radami,“ tvrdí Eva, která si i po porodu zachovala postavu sexbomby. „Největší dietou je nedostatek spánku a probdělé noci s miminkem,“ směje se. A co strie? „Nemám jedinou, celé těhotenství jsem se poctivě mazala olejíčky.“

Manželé Decastelo jsou z potomka tak nadšení, že už uvažují o dalším miminku: „Určitě bychom druhé miminko chtěli, ale teď si užíváme naplno to naše první,“ prozradila Eva při včerejším chatu na ahaonline.cz.

Další fotografie miminka a odkaz na chat najdete ZDE.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.