Herečka Angelina Jolie - Adoptuje sedmé dítě - Bude to malý Syřan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Angelina Jolie - Adoptuje sedmé dítě - Bude to malý Syřan!

Sýrie plná sirotků. Jak by mohla Angelina odolat?
Sýrie plná sirotků. Jak by mohla Angelina odolat? (ČTK)

Hollywoodské hvězdě Angelině Jolie (34) šest dětí nestačí. Minulý měsíc byla v Sýrii jako vyslankyně OSN pro uprchlíky. Potkala tam spoustu chudých dětí a hned ji napadlo, že je na čase opět rozšířit rodinu. Partner Brad Pitt (45) jen zoufale kroutí hlavou.

..

..S Bradem má Angelina tři vlastní děti – Shiloh (3) a dvojčata Knoxe a Vivienne (1), dále pak adoptované syny Maddoxe (8) a Paxe (5) a dceru Zaharu (4). Počátkem října viděla v Sýrii bídu tamních uprchlíků a probudil se v ní stejný cit, který vedl i k předchozím adopcím – touha vyrvat alespoň jedno dítě z náruče chudoby a poskytnout mu plnohodnotný život.

Mnozí však upozorňují na její snahu kompenzovat si vlastní neradostné dětství s matce věčně nevěrným otcem Jonem Voightem (70). Roky s ním odmítala mluvit, usmířili se teprve nedávno. „Jsme v kontaktu. Ne pravidelně, ale jsme,“ říká nyní Voight. Víc než problémy s otcem teď ale Angelina řeší vztah s Bradem Pittem. Krizi jejich vztahu nechtěně potvrdil i Americký imigrační úřad, když zveřejnil, že doklady s žádostí o další adopci podepsala jen Angelina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.