Vendula Auš Svobodová: Šokující přiznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Auš Svobodová: Šokující přiznání!

Vendula Auš Svobodová zkouší v touze po dítěti i umělé oplodnění.
Vendula Auš Svobodová zkouší v touze po dítěti i umělé oplodnění.

Čerstvě vdaná Vendula Auš Svobodová (37) musela s pravdou ven. Víme, jak se snaží o další dítě!

Je to jen pár týdnů, co se Vendula Svobodová tajně provdala za dlouholetého přítele Patrika Auše. To, že se snaží o dalšího potomka se ale šušká už dlouho. A prý pár, zužovaný touhou po dítěti, přistoupil i k umělému oplodnění. Jenže na toto téma se zatím Vendula tvářila tajemně a nechtěla nic potvrdit.

Teď ale musela z pravdou ven! „To je výslech, ne rozhovor!“ kličkovala nejprve a snažila se vyhnout odpovědi na otázku, zda umělé oplodnění opravdu podstoupila. Pak ale povolila. „No jo, dnes tu nikdo nic není schopen utajit, ani u lékaře ne!“ kroutila rozčíleně hlavou v rozhovoru pro slovenský časopis Plus 7 dní.

A stejně v ráži zřejmě byla i když mluvila o Petru Svobodovi – nevlastním synovi, který se stal téměř před rokem otcem Ferdinadna. Toho podle svých slov Vendula neviděla a ani vidět nechce a svého syna Kubíka by Petrovi a jeho ženě Lucii nepůjčila ani za nic! „Jak můžu proboha půjčit svoje dítě někomu, kdo ho před dvěma lety vyhodil na ulici a pokusil se ho ohrozit?! Svého syna miluji natolik, že nedovolím, aby mu někdo ublížil,“ říká v časopise rezolutně.

Ačkoliv ale zášť vůči Petrovi nechová, usmiřovat se nechce a to patrně ani v případě, kdyby přišla iniciativa na vzájemný dialog z jeho strany. „Nebudu se o něm bavit, ten člověk už mi nestojí ani za slovo, je to pro mě uzavřená kapitola,“ dodává Auš Svobodová.

Foto: Alexandr Malachovský

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.