Taťána Kuchařová a Milan Richter: Znovu spolu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Taťána Kuchařová a Milan Richter: Znovu spolu?!

Donedávna idylický pár se rozplýval nad malou návštěvnicí otevírací party salonu Richter. Jsou snad znovu spolu? Omyl!
Donedávna idylický pár se rozplýval nad malou návštěvnicí otevírací party salonu Richter. Jsou snad znovu spolu? Omyl!

Je to jen pár dní, co se rozšířila zpráva o tom, že se idylický pár Miss World Taťána Kuchařová (21) a radní Milan Richter (33) rozešli. Teď to ale vypadá, že jsou zase spolu.

..

Jak jinak si vysvětlit jejich chování na otevření luxusního módního salonu Richter v centru Prahy. Bývalí milenci se na sebe usmívali, povídali si, společně i zapózovali fotografům. Všechno završil letmý polibek na rozloučenou a důvěrné doteky...

„Ne, rozešli jsem se,“ přesvědčuje o tvrdé pravdě Taťána. „Soustředím se teď hodně na práci, po dítěti zatím netoužím,“ odpověděla, když se spolu s Richterem rozplývali nad maličkou dcerkou jednoho z hostů salonu. „My jsme se rozešli opravdu v dobrém a i když se říká nikdy neříkej nikdy, myslím, že náš milenecký vztah je skutečně definitivně u konce,“ pokýval souhlasně k Taťáninému prohlášení radní.

Důvod, proč se však jejich donedávna idylický vztah rozpadnul, oba prozradit odmítají. „To je naše soukromí, respektujte to prosím,“ říká někdejší nejkrásnější dívka světa.

Idylický vztah spolu mají Taťána a Milan krátce po rozchodu...

Foto: David Kundrát, Martin Hykl

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.