Zedníček slavil 60! Vzal na Gotta sekyru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zedníček slavil 60! Vzal na Gotta sekyru!

Karel Gott s manželkou Ivankou přišli na Zedníčkovy narozeniny se sekyrou, ze které měl oslavenec jaksepatří radost!
Karel Gott s manželkou Ivankou přišli na Zedníčkovy narozeniny se sekyrou, ze které měl oslavenec jaksepatří radost! (Aha! – Karel Kopáč)

Kuriózní dárek si k šedesátinám herce Pavla Zedníčka, které se slavily v neděli v pražském klubu Solidní nejistota, připravil Karel Gott (70)! Oslavenci totiž přišel pogratulovat se svou manželkou Ivankou, a jako prezent přinesl sadu nářadí – sekyru, rýč, motyčku, hrábě a zednické kolečko!

Co ho to napadlo? „Před nedávnem jsem si Karlovi postěžoval, že jsem si na zahradě postavil boudu na nářadí a nemám do ní co dát. Tak si to Karel zapamatoval, a teď mě překvapil takovouhle výbavou,“ smál se šťastný »Čmaňa«, na jehož oslavu si přišla »zapařit« nejen celá plejáda osobností včetně valašského krále Bolka Polívky či Jiřího Bartošky, ale i Zedníčkovi rodiče – maminka Ludmila (82) a tatínek Bedřich (87)!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.