Vdova po Swayzem (†57) poprvé promluvila: Nechala jsem ho na holičkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vdova po Swayzem (†57) poprvé promluvila: Nechala jsem ho na holičkách!

Lisa Niemi poprvé promluvila o svých pocitech po manželově smrti.
Lisa Niemi poprvé promluvila o svých pocitech po manželově smrti. (ČTK)

Lisa Niemi (54), vdova po Patricku Swayzem, který v září po 22 měsících statečného boje podlehl rakovině slinivky břišní, se poprvé odhodlala promluvit na veřejnosti.

..

V srdceryvném projevu, při němž se neubránila slzám, přiznala mnohé. Třeba že doufala, že měla dost času na to, aby se smířila se smrtí manžela. „Během těch 22 měsíců, které uplynuly od doby, kdy mu lékaři diagnostikovali rakovinu slinivky, jsem si myslela, že si už začínám zvykat na to, že jej ztrácím. Pak nadešel ten hrozný okamžik. A já řekla: Ne, nejde to! Smutek prostoupil celým mým tělem,“ popsala své pocity Lisa na konferenci, kterou v Kalifornii pořádala Maria Shriver – manželka tamního guvernéra Arnolda Schwarzeneggera. I Maria se letos musela vyrovnat se smrtí nejbližších. Pohřbila svou maminku Eunice Shriver Kennedy (†88) a strýce Teda Kennedyho (†77).

Niemi, jež byla manželkou Swayzeho 34 let, se svěřila, že pár dní po Patrickově smrti měla pocit, že ho zradila, když s jeho smrtí dávno počítala. „Cítila jsem se provinile, že jsem ho nechala na holičkách. Ale krutou pravdou je, že se prostě musíte obejít bez milované bytosti. Život už je prostě takový.“

29.10.2009, 05:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.