Šmajdu Nedvěd vypekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šmajdu Nedvěd vypekl!

Miroslav Šmajda se těšil, že ho přijede podpořit slavný bratranec...
Miroslav Šmajda se těšil, že ho přijede podpořit slavný bratranec... (Aha! – Martin Hykl)

Účastníka Česko Slovenské SuperStar Miroslava Šmajdu (20) nepřijde do soutěže podpořit jeho vzdálený bratranec – bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd. Přestože by si Míra přál, aby se Pavel, kterého nikdy v životě neviděl, zúčastnil alespoň jednoho finálového večera, nebude to asi možné.

„Už mi napsal SMS, že mi strašně moc fandí, tak jsem ho i s jeho manažerem pozval na finálová kola. Ale bohužel asi nepřijede. Je v Itálii, kde má moc povinností,“ svěřil se deníku Aha! Šmajda, který SuperStar bere jako dobrou zkušenost do budoucna, a jako jeden z mála finalistů si nic nedělá ani z kritiky. „Nevadí mi. Vždycky si z toho něco vezmu. Naposled když jsem například měl natočené vlasy a myslel jsem si, že je to cool, sesypala se na mě taková kritika, že jsem jen koukal. Ale teď alespoň vím, že bych měl zůstat svůj a nesahat si na své vlasy. Jsem prostě takový, jaký jsem,“ myslí si Šmajda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.