Prsatice Mesarošová: Budu na Nově, heč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prsatice Mesarošová: Budu na Nově, heč!

Dominika Mesarošová.
Dominika Mesarošová. (Aha! - David Kundrát)

Silikonová bruneta Dominika Mesarošová (24) je teď celá hyn! V listopadu se totiž začne pravidelně objevovat na nejsledovanější komerční televizi.

Nova ji angažovala do pořadu s názvem VIP Poker Show. „Je to pravda. Musela jsem se naučit hrát poker během čtrnácti dnů,“ drnčela do telefonu Dominika, která se ani na sociální síti Facebook netají radostí z nového »nováckého« projektu.

Podle zjištění Ahaonline.cz VIP Poker Show začne Nova vysílat 10. listopadu. Kromě Mesarošové se v pořadu objeví i další silikonové modelky jako Vlaďka Erbová, Hana Mašlíková i Iveta Lutovská (ta implantáty nemá). A také zpěváci Sámer Issa a Daniel Nekonečný, herečka Michaela Dolinová, komik Josef Alois Náhlovský nebo bývalý fotbalista Jan Berger.

„Budu hodně blafovat,“ slubuje Mesarošová a dodává, že na sobě teď hodně pracuje. „Chodím pravidelně cvičit a mám spoustu práce.“

Čtěte také: Supertajný projekt televize Nova!


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.