Špatná zpráva pro Bartošovou: Artur zůstane Štaidlovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Špatná zpráva pro Bartošovou: Artur zůstane Štaidlovi

Iveta Bartošová kudy chodí, tudy křičí: „Chci aby mého syna adoptoval Pomeje!“
Iveta Bartošová kudy chodí, tudy křičí: „Chci aby mého syna adoptoval Pomeje!“ (Aha! – David Kundrát)

Bitva znepřátelených rodin pokračuje! Rodiče Artura Štaidla (12) Iveta Bartošová (43) a Ladislav Štaidl (64) vytáhli do rozhodující bitvy o to, komu bude nezletilý syn patřit. A zatímco Iveta chce, aby Artíka adoptoval její manžel Jiří Pomeje, Štaidlův právník to vidí jasně – na adopci nemá Ivetin těžce zadlužený muž peníze! „Nový otec by musel prokázat, že je majetný a dokázal by ho uživit!“

„Já bych nebyla proti adopci,“ řekla zpěvačka slovenské televizi Markíza, které potvrdila, že Artur o adopci Pomejem mluví stále častěji i před sociálkou. „Artur furt opakuje, že prý ho musím adoptovat. Jestli na tom bude Artur trvat, tak já samozřejmě nebudu proti,“ řekl k tomu zase Jiří Pomeje, který se ale ještě nedávno v rozhovoru pro Aha! dušoval, že tento krok nikdy nedovolí kvůli nutnému vztahu Artura k biologickému otci. Proč najednou otáčí? Že by šlo o mediální přípravu na rozhodující bitvu o Artura Štaidla?

I druhá strana brojí. „Výroky, které nyní pan Pomeje a paní Bartošová činí, mají pouze zaměstnávat média, aby byli oba stále středem pozornosti. Jinou váhu nemají. O oné adopci jsem se svým klientem dosud nemluvil. Mohu ale říci svůj osobní názor. Muselo by proběhnout složité a zdlouhavé soudní řízení. Při něm by pravděpodobně soud zkoumal, zda nové prostředí je ku prospěchu a v zájmu dítěte. Musí také existovat záruka, že otec, který by ho adoptoval, se bude schopen postarat o výchovu a výživu chlapce. Což nevím, jestli je v případě otčíma možné,“ připomíná Štaidlův advokát Josef Lžičař Pomejeho šedesátimilionové dluhy.

Podle právníka již brzy čeká Bartošovou jiné soudní jednání kvůli synovi! „Koncem listopadu proběhne odvolací řízení. Matka dítěte se totiž odvolala proti ochrannému dohledu. Soud musí zjistit, zda je matka vůbec v pořádku,“ dodává Lžičař.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.