»Ozzák« Martin Dejdar - Dostal dva miliony, Nova mu zakázala mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Ozzák« Martin Dejdar - Dostal dva miliony, Nova mu zakázala mluvit!

Role Ozzáka pro Dejdara znamenala obrovskou hereckou příležitost.
Role Ozzáka pro Dejdara znamenala obrovskou hereckou příležitost. (TV Nova)

Ačkoliv je Martin Dejdar (44) hvězdou populárního sitcomu Comeback, o svojí roli »Ozzáka« nesmí ani špitnout! Produkce seriálu TV Nova mu totiž striktně zakázala poskytovat rozhovory médiím!

Bojí se toho, aby herec omylem nevyzradil tajemství ze druhé série, kterou Nova v přísném utajení od 15. října natáčí ve svých ateliérech! Potvrzuje se ovšem rčení mlčeti zlato – Dejdar měl podle zdrojů z natáčení deníku Aha! za druhou sérii dostat honorář téměř dva miliony korun!

„Martin nesmí poskytovat vůbec žádné rozhovory a už vůbec nesmí mluvit o Comebacku,“ říká hercův manažer Roman Roun, kdykoliv po něm média v současnosti chtějí zprostředkování rozhovoru s populárním hercem a držitelem ceny Anno v kategorii Muž roku za minulý rok, kde za sebou nechal i SuperStar Leoše Mareše. K nebývalému hereckém comebacku mu pomohla právě hlavní role v sitcomu televize Nova Comeback, kde hraje rockera »Ozzáka«.

Proč to embargo na Dejdara? Už celý týden totiž tráví spolu se svým seriálovým bratrem Tomášem Matonohou a dalšími přípravou nových 24 dílů druhé série! O podrobnostech ale hovořit nesmí. Produkce si totiž plánuje velkolepý návrat na obrazovky, a proto si své trumfy v rukávu bedlivě střeží! Deníku Aha! se ale podařilo vypátrat, jak tučnou částku si tento rocker za další díly vydělá! Za minulou sérii si Dejdar podle odhadů přišel na šest set tisíc korun. Za druhou si však na konto připíše téměř dva miliony! Byl to totiž on, kdo bojoval za vyšší honorář, a kvůli komu měli fanoušci obavy o budoucnost seriálu. Tvůrci dokonce prý uvažovali, že jej nechají zemřít. Bez Dejdarova »Ozzáka« by to ale nemělo smysl. A stále se navíc uvažuje i o celovečerním filmu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.